Photoshop Designer
Memaparkan catatan dengan label doodle freebies. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label doodle freebies. Papar semua catatan

2 Jun 2012

Update: Doodle Free Hanna

Update: Doodle Free Hanna 



Salam, lama tak buat doodle dsebabkan bz wat projek lain. Sori pada perequest doodle semua. Sapa yang nak rq upload gambar kat fanpage ni ok? jgn lupa LIKE ;p  >> FANPAGE


14 Mac 2012

Doodle Percuma | Syazlin

Doodle Percuma | Syazlin








Doodle percuma untuk Syazlin Amira. Nak jugak? Usha kat fanpage ;D

1 Januari 2012

Doodle Freebies | Selamat Tahun Baru

Doodle Freebies | Selamat Tahun Baru 



Selamat tahun baru kepada pembaca setia blog ni, rakan2 blog serta org yg baru first time tgk blog ni ;p
Acik ucapkan selamat tahun baru dan adiahkan doodle freebies selamat tahun baru untuk korang semua...
apa azam baru? haha





























































30 Disember 2011

Doodle Freebies | Blues Untuk Aku

Doodle Freebies | Blues Untuk Aku 


Salam, bila cakap pasal blues untuk aku, sapa tak kenal kartunis Aei yang superb dia punya lakaran dan cerita..Memang legend..Acik ada watkan lakaran balik untuk kaki Blues Untuk Aku ;p
























29 Disember 2011

Doodle Freebies | Sweet Girls

Doodle Freebies | Sweet Girls 


















27 Disember 2011

Doodle Freebies | Muslimah Ceria =)

Doodle Freebies | Muslimah Ceria =) 





















26 Disember 2011

Doodle Freebies | Ombak Rindu

Doodle Freebies | Ombak Rindu 



Kalau nak request warna yang lain sila nyatakan color code untuk baju, tudung dan kain ;)
atau nak letak personal text kat gmbr doodle ni..
sebarang update yg di request akan di upload dlm post ni =)