Photoshop Designer
Memaparkan catatan dengan label nuffnang. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label nuffnang. Papar semua catatan

23 Disember 2011

DiGi iPhone 4SURE 4 ME

DiGi iPhone 4SURE 4 ME 


 

Salam sejahtera, acik teringin sangat nak iphone 4s :

  1. boleh share koleksi gambar dengan kawan-kawan (8 Megapixel lagi tu)
  2. boleh men twitter dengan kawan dengan lebih mudah
  3. boleh men social network macam facebook dan blogger
  4. boleh letak lagu kegemaran dalam iphone
  5. boleh men game
  6. dan terakhir sekali bolehla acik sembang dengan iphone 4s SIRI ;p
Secara konklusinya,
DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE , sebab harga berbaloi dengan kualiti iphone 4s ni..

 

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE 





iPhone 4S
From
RM2,090
RRP: RM2,290
Recommended Plan:
iDiGi 138
RM88
monthly
(with Auto-Billing) 





Key Features:
  • Dual-core A5 chip
  • 8-megapixel camera
  • 1080p HD video recording
  • High-resolution Retina display
  • Over 500,000 apps on the App Store
  • iOS 5 - the world´s most advanced mobile OS
  • iCloud - your content on all your devices



Name
Monthly Fee
Voice Call
SMS
MMS
DATA
iDiGi 88
RM55
(With Auto Billing)
200 mins
200
20
1GB





iDiGi 138
RM88
(With Auto Billing)
450 mins
400
40
3GB





iDiGi 238
RM156
(With Auto Billing)
1000 mins 600
60
5GB





  

DiGi iPhone 4SURE 4 ME

8 Oktober 2011

Korang Nak Buffered Earning Nuffnang?

Korang Nak Buffered Earning Nuffnang?  

 


Salam, Korang Nak BE Nuffnang? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tips paling berkesan. Kenala rajin update post entry setiap hari =) 


13 September 2011

Nuffnang CPC Tertinggi Setakat Ini

Nuffnang CPC Tertinggi Setakat Ini 




 

Salam, opsss! acik bukan nak megah acik dapat CPC nuffnang tertinggi. tapi nak ucapkan terimakasih pada korang sebab sudi click walaupun acik tak wat header suh click ;p. bolehla rm 2 tu wat beli air sirap bandung.  
apa2 pun selamat berbloggging ye. 

6 Ogos 2011

Nuffnang Dan Tumblr

Nuffnang Dan Tumblr 

 

Sape kata klu ade akaun Nuffnang tak leh letak iklan kat Tumblr? mestila ade. Sebelum tu acik nak tanya skit la sape2 yg tau atau ada iklan Muffnang kat Tumblr.  Aritu acik ade saje2 letak iklan kat profil Tumblr acik. Tetiba je status Gliteratti acik ilang jadi ordinary. Kenapa ye? Bila acik delete balik iklan, dapat balik status Gliteratti. Ni acik tanya je, sbb malas nak bagi feedback kat Nuffnang..heheh 

25 Julai 2011

Awesome Buffered Earning Nuffnang


Awesome Buffered Earning Nuffnang 

 


Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog acik...acik nak ucapkan terimakasih kepada korang semua yang sudi2 jenguk blog acik yang tak seberapa ni...jangan lupa usha tips-tips blog dari blog acik ni kalau nak dapat tips buffered earning dari Nuffnang ni ;)



Nuffnang PageView Last Week

Nuffnang PageView Last Week 


Terima kasih acik ucapkan pada korang yg selalu view page acik..,,
lame2 sampaila 10k pageview per week.;p

29 April 2011

Nuffnang Premier Screen: Priest

Nuffnang Premier Screen: Priest




Jom saksikan movie Priest 3D secara percuma. Cerita yang mengisahkan pertarungan antara manusia dengan vampire. 60 ahli Nuffnang (Gliterati) yang bertuah akan mendapat 2 tiket percuma. 1 tiket RM 200, 2 tiket RM 400. Berbaloi...

Macamane nak sertai?

- Hanya tinggalkan komen yang kreatif disini>>
- mestilah ahli Nuffnang - Gliterati
- Lepas komen letak URL blog korang ;)

Jika bertuah, kita akan dapat saksikan movie ini pada:
Tarikh: 10 May 2011 (Selasa)
Masa: 9.00pm
Tempat: GSC MidValley

Tarikh Tutup: Sebelum 5 May 2011

23 April 2011

Aku Terasa Macam Loser

Nuffnang Ads aku tak aktif

happy blogging. tema kumpulan jambu ;p

Salam, Begini cerita nya. aku tukar domain aritu, lepastu aku tanya Zulhilmi Rosinin macamane nak redirect dari apisv2.com ke www.apisv2.com. Pastu dia tunjuk setting kat Publishing. Done

Tiba-tiba aku gatal tangan nak tukar template. Lepas dah tukar aku saje nak anta  feedback kat Nuffnang. Pastu error!. Sebab Nuffnang hanya support apisv2.com bukan www.apisv2.com. Lantas aku biarkan jela.
Pastu aku check whois domain aku. apisv2.com google 404 error. 

Aku usha kat publishing. Rupanya kena redirect balik. Mau 2 Minggu Nuffnang Ads aku tak aktif. Memang ada iklan nyer. Tapi domain error. Tu pasal tak aktif dan buffer earning aku static je tak berubah. Mungkin takda rezeki. hehe. Sambil-sambil pesan kat blogger lain yang mengerti maksud daku ;p

10 April 2011

3 Tips Meningkatkan Pendapatan Nuffnang

3 Tips Meningkatkan Pendapatan Nuffnang


1. Pertama sekali, anda mesti meletakkan Ads Nuffnang di tempat yang betul. Contoh nya Ads Header jangan letak kat sidebar plak. Kemudian saya cadangkan jangan buat tajuk suh orang click. hehe. Tmbahan lak advertiser kadang-kadang bukan based on click. tapi ada juga based on deal...paham kan?

2. Kemudian kalau mengunjungi blog member-member blog click la ads diorang..saling bantu-membantu la. Bak kata orang tua2. nanti rezeki kita akan bertambah ;p

3. Terakhir sekali mestila kena selalu update blog survey dan ikuti news nuffnang..pendek je tips aku ;p





9 April 2011

Nuffnang: Nom Nom Media’s Social Media Minds!

Nom NomMedia's Media Sosial Minds!


Pada masa ini komuniti blogging semakin berkembang pesat. Hampir 170, 000 blog baru di dalam Malaysia dikendalikan oleh komuniti blog selepas 4 tahun. Dengan itu mereka mengumumkan pelancaran media sosial pertama dan terbesar di Malaysia iaitu Nom NomMedia's Media Sosial Minds

Mereka juga menawarkan kredit RM1 ke akaun anda ATAU Nuffnang ChurpChurp jika anda adalah salah satu daripada 1,000 responden pertama yang menyelesaikan survey ;)
Mari Join ramai-ramai sebagai responden...