Photoshop Designer

31 Disember 2011

Ngilat Haruan Part 2

Ngilat Haruan Part 2 


Salam, ni hasil ngilat haruan waktu pagi...salah satu sebab ngilat waktu pagi kerana angin xda dan menyebabkan port haruan air tenang...Dalam pukul 10 pagi angin dah mula kencang..Nak ngilat pun boleh. tapi men dasar..kena sabar jela. tempat dah luas..pe2 pun nantikan part yang lain. sebab badau sekilo tak mau makan umpan katak lagi kat kawasan ni ;p 




 


30 Disember 2011

Juara Maharaja Lawak Mega

Juara Maharaja Lawak Mega


Juara maharaja lawak mega ialah..... Sama2 kita nantikan samada Boboi, Osbon, Saehu atau Syok


Doodle Freebies | Blues Untuk Aku

Doodle Freebies | Blues Untuk Aku 


Salam, bila cakap pasal blues untuk aku, sapa tak kenal kartunis Aei yang superb dia punya lakaran dan cerita..Memang legend..Acik ada watkan lakaran balik untuk kaki Blues Untuk Aku ;p
























29 Disember 2011

Best 3D Animation Ever Seen | Transformer

Best 3D Animation Ever Seen | Transformer



  


Doodle Freebies | Sweet Girls

Doodle Freebies | Sweet Girls 


















28 Disember 2011

Ngilat Haruan Part 1

Ngilat Haruan Part 1 


 

Alhamdulillah,  trip ngilat dapatla naikkan 6 ekor haruan...4 ekor agak curut..haha...Nak carik badau ni. masih xmau yg nak makan umpan. Mungkin sebab angin agak kencang yang menyebabkan paya ber arus...apa2 pun nantikan ngilat haruan part2 yang lain..


27 Disember 2011

Doodle Freebies | Muslimah Ceria =)

Doodle Freebies | Muslimah Ceria =) 





















26 Disember 2011

Doodle Freebies | Ombak Rindu

Doodle Freebies | Ombak Rindu 



Kalau nak request warna yang lain sila nyatakan color code untuk baju, tudung dan kain ;)
atau nak letak personal text kat gmbr doodle ni..
sebarang update yg di request akan di upload dlm post ni =)










Doodle Freebies | Peace!

Doodle Freebies | Peace! 



Doodle freebies khas untuk korang yang suka tukar profile picture ;p