Photoshop Designer

16 Februari 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ? 


 

 


  1. Sebab nak tau mana yang lebih mana yang kurang.
  2. Sebab nak tau ekspresi atau minat pembaca blog
  3. Sebab nak buktikan blog acik yang xda kaitan dengan artis @ gosip pun boleh blah. ;p
  4. Sebab nak tau header blog acik tu comel ke tak ;p
  5. Sebab nak tau susunan layout blog kemas ke tak
  6. Sebab nak ramai kawan2 sosial network.




60 ulasan:

  1. terima kaseh sudi singgah blog cik nur.. :)

    bagi cik nur, blog ni ok...

    itu aje.. :)

    BalasPadam
  2. blog ne ok, header pun cantik la juga, kreatif. Tapi, napa header tak nak letak kat tengah?

    http://cikyeanna.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

    BalasPadam
  3. alolo..comelnya header tu..hahaha
    eh saya datang nak kutuk... :P

    besarkan sikit header tu..yg lain ok..kemas :))

    terima kasih sudi singgah sini

    http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  4. kalau ada shoutbox , lagi bagus !

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

    BalasPadam
  5. singgah daaa,

    xde nk kutuk la sbb suke blog yg simple, ;)

    BalasPadam
  6. dah follow

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. xkutuk pun...
    dtg sini nk kutuk balik.. hehe.. emm buang simbol share kt google yg ada kt bawah entri tu..

    BalasPadam
  8. haha, balas kunjungan ... tak kritik pun kan .. sy just nak cakap blog u simple . ^^

    BalasPadam
  9. blog ni dah okay dah bro :D cuma cuma..header kau tak berape nak center laa..huhu..

    http://pengawasbaik.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  10. sandra datang nak kritik.. haha

    semua ny OKEY cuma header tak center :)

    BalasPadam
  11. Background dah okey,cuma Blog Archive tu awat hang letak kat bawah....?Payah mencari~

    BalasPadam
  12. waahh nak kritik ni.. mne doodle cik N .. *toink toink* ketuk pale..

    http://nurferl.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  13. thnks kritik blog CKJ.. urm.. blog ok. header tu lg comel kalau center..
    blog archive nape ltk kat bawah.. huhu..

    BalasPadam
  14. nk kritik xde doodle utk dya ke??haha

    BalasPadam
  15. lawatan balas :) terima kasih

    mungkin warna belog agak pudar dan x ceria.. maaf yee, ikhlas tegur. hee

    http://miasheta.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  16. simple. tak serabut. so far, naz okey ngn blog apisv


    Kritik blog naz plak ea : Abg Ben Suh Kritik Blog Naz

    BalasPadam
  17. thanks apis singgah blog.. blog ni comel.. tapi ada macam malap sikit jer.. hehe...

    BalasPadam
  18. salam....ainna dari segmen yg same

    nice blog!

    tak mcm blog lelaki la...very the cool la....kemas....hehehe

    anyway do come to my blog ye

    http://ainna193.blogspot.com/

    thnks:)

    BalasPadam
  19. salam..
    thankz singgh blog nur..
    overall okeh je blog nie..cume plain n putih sgt.. :)

    happy berblog yer.

    BalasPadam
  20. hi salam kenal..header tu kalo centre kan ok ckit..tp x tau la kalo cita rasa mmg cam tu hehe

    BalasPadam
  21. tak da orang kritik pun..huuh
    sebab betul la..simple je blog dia.nak kritik apa pun tak tahu
    apa pun happy berbloging dear
    meh kritik sini
    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  22. aku suka blog yang creatif ni..keep it up bro..aku sllu gak visit blog ni :)

    http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  23. nak puji lahh! hihi comel blog simple tapi best ! :)

    http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  24. cuma nak kritik 1 je..post ni byk sgt komen..haha...

    BalasPadam
  25. blog yg simple dan cute. thanks sbb sudi komen blog sy :)

    BalasPadam
  26. simple itu lebih menarik macam blog ni.. :))

    BalasPadam
  27. morning syg, thanks for komen gojes blog ;)

    blog da okei ape. yup, header kot simple sgt. maybe boleh tukar be better kan..header gojes punya tak secantik mana..wargh!!!

    BalasPadam
  28. hai, cik Lily tengok header kut yang kureng..

    anyway, thnks sudi kritik cik Lily.!

    BalasPadam
  29. apa yek aku nak komen...hmmm...font macam kecik sangat kot...

    BalasPadam
  30. header tu kalo center kan lgi comel kot.

    yg laen2 tu ok je..

    BalasPadam
  31. Hai! Tengs sbb sudi kritik blog sy. Blog ni lmbut je, header pun tomei. Tp, kalo header tu ketengah sikit.. mgkin lbh baik. ^_^

    BalasPadam
  32. TQ snggah blog saya..

    Xdk pa2 nak kritik, blog ne come n simple..cuma nampak plain sangat, ksong!!kurang kaler kot..

    BalasPadam
  33. xtw nk kritik ape sbb seme da kritik mende yg same.tq sudi snggaH blog sy

    BalasPadam
  34. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    BalasPadam
  35. kritik sini balik :D
    err , header jeaa kena center kan . tu jelaa .. :) blog da kemas da .

    BalasPadam
  36. aaiii .. lorr tak kritik pun blog sy :p

    ermm blog apis dah cun .. err header tu besarkan sikit pastu centerkan . :)

    BalasPadam
  37. assalamualaikum Apis...mama dtg dr segmen yg sama yer....

    blog cantik,kemas...tapi tulisan tu kecik sgt la mata mama ni dah la rabun x nampak bila nak membaca n3 tu...

    BalasPadam
  38. hai, jemput singgah sini pulak...

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  39. Eza rasa widget search tu agak bawah. Hee. kalau kat atas senang lagi kot visitors jumpa :)hihik :)

    singgah sini...:P

    BalasPadam
  40. header apis kena centre kot...widget kt bwh tu harus susun cantik2 cam siti nuhaliza..kan cun...

    BalasPadam
  41. Semua dah mantap, tinggal part header tu je. Kalau dah letak kat center, walaahhh. Terbaik! ;)

    BalasPadam
  42. kunjungan balas...

    ala nak komen apa ni??

    blog dah kemas sgt..^_^

    BalasPadam
  43. Hai.!! Singgah sini ;) Done follow kamoo!

    BalasPadam
  44. simple ... n cool ...apa kata header tu awk centerkan....

    tu je...terima kasih dtg blog sy

    BalasPadam
  45. header tu tak kecik sangat ke?errkk,,heeehee,,tu je nk cakap,,neway yg lain2 kemas,,i likeee,,done follow u too,,

    BalasPadam
  46. cantik dan kemas...kombinasi wrna pn cntik

    BalasPadam
  47. shoutbox takde ! yehaa ! jumpe jugak :P hurm,, kalau ade, msti lagi gempak blog yg da memang gempak ni ^^,

    btw, mekasih sebab sudi bagi kritikan bernas kat blog fya hari tu untuk segmen ni. fya da oter dari atas sampai bawah tau. jemput jengah sambil mengomen entry jugak tau ^^,

    BalasPadam
  48. hi admin! Saya datang untuk balas kunjungan! :D

    Ermm, tak ada apa yang nak kritik! Really nice blog. Simple and kemas je~ Suka2~ Cuma nak satu doodle boleh? Hehe. Jeleslaahh orang tu reti buat ^^ haha :D

    Oh! harap awak boleh center and besarkan header tu ya~ :D

    BalasPadam
  49. salam..terima kasih kerana singgah kritik blog wardah :)

    BalasPadam

Comment Jom