Photoshop Designer

13 Februari 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU 


 


 

  1. Berikan satu sebab ringkas kenapa mereka patut baca blog anda.
    Korang kena baca blog aku, sebab blog aku banyak cerita , banyak adegan, banyak hiburan. Lagipun blog aku ni banyak karya menarik macam doodle, kartun , meme, orang lidi dan lain2 lagi. Kalau korang baca pasti terhibur dengan kerenah zaman sekarang..

  2. Berikan satu entri menarik anda sebagai bukti blog anda itu menarik !


31 ulasan:

  1. suka blog apis sebab banyak doodle....hehehe.....

    BalasPadam
  2. lau bosan2..mudy2..mst buka lek dialog doodle kepala bulat y apis dok boh. mcm crita 'eksen dgn anjing' x rugi baca..boley gelak sorg2..suka la.tegang urat2 muka..awetss mudess uu..hikhikhik

    BalasPadam
  3. memang byk lukisan org lidi...

    jln2 sini...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  4. hye..hepy blogging..

    orang baru cini..

    http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  5. hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  6. lukisan org lidi paling senang n cantik..hehehe

    dari segmen yg sama...

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  7. assalam .. hye there =)

    follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    BalasPadam
  8. macam ni la blog aku nak cari..ok followlowww~

    BalasPadam
  9. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    BalasPadam
  10. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  11. comel kartun! heee... deno suka kartun! da folow sini...! :) jom ke blog deno, nak tak? ^^

    BalasPadam
  12. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    BalasPadam
  13. mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  14. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  15. singgah sini :)

    http://boboiboyat2pm.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  16. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  17. follow dari segmen BA . .
    singgah lha blog kite pulak . .

    http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  18. singgah sini dari segmen yang sama...
    follow blog nie jugak...
    SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

    http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  19. Salam kenal. Jangan segan-segan singgah blog Eza ;)

    BalasPadam
  20. jalan jalan ke blog ni yang mesti dibace. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  21. singgah dari segmen bro ben.. singgah lah ke blog dya yang tak seberapa..hehe
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  22. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
    Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
    http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  23. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    BalasPadam
  24. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    BalasPadam
  25. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

    Jom tgk entry di blog sy pula. follow yer.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    BalasPadam
  26. cik beruang kutub singgah sini dan follow. dtg dari segmen sama. (: nice blog and post. singgah my blog kalo sudi. (:

    BalasPadam
  27. follower 2057...rajin2 la jenguk N.Z ye..

    BalasPadam

Comment Jom