Photoshop Designer

21 April 2012

Bila Kaki Kebas

Bila Kaki Kebas


Assalamualaikum pembaca semua. harap sihat sejahtera. Peh lama dah tak update blog akibat kesibukan yang memanjang ataupun malas. haha. kepada yang rq doodle tu harap bersabar ye. Tajuk harini akibat atau bila kaki kebas. Menurut defenisi den sendiri, kaki kebas akibat dari gerakan urat berada dalam kedudukan yg lama atau si dia ni jarang bersenam.haha 





Last but not least, korang ada pengalaman dak mengebaskan kaki, tangan, siku, lutut, atau telinga korang?

18 April 2012

Contest Doodle Glider

Contest Doodle Glider 



10 April 2012

Lumayan Dapat Cek Cashout ChurpChurp

Lumayan Dapat Cek Cashout ChurpChurp



Assalamualaikum para sahabat. semoga kalian sihat sentosa. 3 hari lepas ana dapat emel dari ChurpChurp yang menyatakan suruh share apabila mendapat cek hasil dari ChurpChurp. Cuba tengok keratan emel dari ChurpChurp. 



"It encourages the Churp Churp team to know that we are helping our members earn from their social network. So, do let us know when you receive your cheque, that way we also know that you got them safely!It can be as simple as taking a pic and posting it to our FB wall or tweeting it to us; or even blogging about your cheque from Churp Churp! We'll retweet your updates to us and throw in Churpie plushies for 5 lucky Churpers who tweet back to us (@Churp2) picture of their cheques received or share it on our facebook page every month."

Jadi kepada kalian semua yang teruja boleh join ChurpChurp. Mudah je join dan share champaign. Siap ada autoshare lagi. Tak memakan masa kehidupan korang seharian ;p. Korang pon kalau rajin share ngan kawan2 ye pasal post ni. hehe.

3 April 2012

Sebelum Dan Selepas Kelas

Sebelum Dan Selepas Kelas