Photoshop Designer

21 April 2012

Bila Kaki Kebas

Bila Kaki Kebas


Assalamualaikum pembaca semua. harap sihat sejahtera. Peh lama dah tak update blog akibat kesibukan yang memanjang ataupun malas. haha. kepada yang rq doodle tu harap bersabar ye. Tajuk harini akibat atau bila kaki kebas. Menurut defenisi den sendiri, kaki kebas akibat dari gerakan urat berada dalam kedudukan yg lama atau si dia ni jarang bersenam.haha 





Last but not least, korang ada pengalaman dak mengebaskan kaki, tangan, siku, lutut, atau telinga korang?

12 ulasan:

  1. hehe..slalu sgt2..kalo kbas, cpat2 urut sbb tak ske.. :)

    BalasPadam
  2. kakiku selalu kebas bile mengadap laptop lama2

    BalasPadam
  3. kalau kebas kaki org kata tekan ibu jari kaki lama2.. hehe..

    BalasPadam
  4. kat sini pun kebas kaki dok depan laptop je... dah tuo kot...

    p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com

    BalasPadam
  5. hehehe....klu wat kje duduk lelama bersimpuh...mmg harus la...kebas kebasan...

    BalasPadam
  6. Comel je blog ni.. senang-senang jemput lawat www.kindhearty.blogspot.com. Tumpang share gambar sekali ekk... :)

    BalasPadam

Comment Jom