Photoshop Designer

31 Ogos 2011

Doodle Muslimah Untuk Nina Zee

Doodle Muslimah Untuk Nina Zee 

 

Salam, lakaran untuk Nina Zee
timekasih pada yg preview karya acik ;p. 
selamat ari raya =). 

Doodle Muslimah Untuk Cik Alin

Doodle Muslimah Untuk Cik Alin 

 


Salam, lakaran untuk Cik Alin
timekasih pada yg preview karya acik ;p. 
selamat ari raya =). 

30 Ogos 2011

Muslimah Bertudung Ke Sekolah

Muslimah Bertudung Ke Sekolah 

 


Salam, lakaran untuk Anis Hazira
dia xbagi link blog lak. nanti acik update. 
atau add friend fb. mesti banyak gambar korang kat fb kan?
selamat hari raya =) 

Shawl Cute

Shawl Cute 

 

Salam, lakaran untuk Cik Yanie
selamat hari raya =) 

29 Ogos 2011

Muslimah Bertudung Labuh Lagi

Muslimah Bertudung Labuh Lagi 

 


Salam, lakaran untuk Miz Bella. . 
free je. share ngan kawan2 k?
selamat berpuasa =). 


Shawl Cantik

Shawl Cantik 

 

Salam lakaran untuk Cik Nurizhufi
lepas ni acik lakar untuk Miz Bella dan Cik Yanie.
free je. yg dah dapat lakaran tu share ngan kawan2 ye =) 



28 Ogos 2011

Muslimah Loving

Muslimah Loving 

 


Salam, lakaran untuk Cik Suria
yang love tu bukan acik saje2 wat. tapi memang tudung dia ade love ;p.
Cik Suria (bintang hati) tak bagi lak link blog dia. 
xpelah, nanti acik updatekan. 
nk dkt raya ni bz skit. jgn mrh ;p 


27 Ogos 2011

Shawl So Sweet

Shawl So Sweet 

 


Salam, lakaran untuk Cik Aida Azryn. =)

Muslimah Bertudung | Peace!

Muslimah Bertudung | Peace! 

 

Salam, lakaran untuk Cik Ieyza Afieyna.

Si Gadis Kecik

Si Gadis Kecik 

 


Salam, lakaran untuk Cik Nisa
amik gambar dia kat facebook ;p.
korang ada idea dak nak wat tajuk pe lak selain dari muslimah bertudung? 


26 Ogos 2011

Lawa Pakai Shawl

Lawa Pakai Shawl 

 


Salam , lakaran untuk Cik Atiera. 
senang2 add acik kat facebook. mesti banyak gambar korang kan?
yang dh request tu sabar ye ;p. 

Muslimah Bertudung Lagi

Muslimah Bertudung Lagi 

 


Salam, lakaran untuk Cik Ct Haslinda.
nak request jugak? pastikan profile blog korang macam potrait.
free je. sekian dari acik. 

psstt: rajin2 la click iklan nuffnang acik ;p. 

Muslimah Bertudung Gembira

Muslimah Bertudung Gembira 

 


Salam, lakaran untuk Cik Nur Ain.
dia request kat facebook apis.
Selamat Berpuasa =). 

Muslimah Posing Manja

Muslimah Posing Manja 

 


Salam, lakaran untuk Cik Ima. 

25 Ogos 2011

Jelingan Muslimah

Jelingan Muslimah 

 

Salam, lakaran untuk Miz Diela. ade tahi lalat tu ;p.
takdela susah2 acik nak carikkan gambar korang.
bukan ape broadband macam siput sedut.
terimakasih =) 

Iklan jap :p

Muslimah Bermata Sepet

Muslimah Bermata Sepet 

 

Salam, lakaran untuk Cik Srie Arty. 
atau suh lakar gambar profile blog atau fb korang. 
pastikan gambar jelas yer..senang je kan syarat request ? =). 

Muslimah Memakai Selendang

Muslimah Memakai Selendang 

 

Salam, lakaran untuk Cik Lulu(Ct Mahizan).
vmember sekelas je pun ;p. Pada yang request arap bersabar. acik wat satu2+slow2.
buat laju2 kang tak lawa lak =p. 

Muslimah Berseri

Muslimah Berseri 

 


Salam, lakaran muslimah untuk Cik Dang Intan.
 Selamat berpuasa =).

Muslimah Bertudung Sopan

Muslimah Bertudung Sopan 

 

Salam, lakaran untuk Cik Amifiqa.
Selamat Bersahur =). 

Muslimah Sweet

Muslimah Sweet 

 


Salam, lakaran untuk Cik Fatinah.

24 Ogos 2011

Muslimah Bertudung Cun

Muslimah Bertudung Cun 

 


Salam, lakaran untuk Cik Wanda.

Muslimah Malu

Muslimah Malu 

 

Salam, lakaran untuk Cik Dila.
Selamat berbazar Ramadhan. =). 

Si Gadis Bermata Bulat

Si Gadis Bermata Bulat 

 

Salam, lakaran untuk Cik Nuhara.
request korang yg terpilih seperti ada gambar profile
yang jelas @ gambar2 korg kt blog akan dibuat.
InsyaAllah. Selamat Berpuasa =).

pssst: terima kasih pada sesiapa yg preview karya acik kat blog korang ;p. 

Selamat Bersahur

Selamat Bersahur 

 

Salam, lakaran kat atas untuk Cik Syuhada Moktar.
kepada yang nak request lakaran boleh je.

Cantik Pakai Shawl

Cantik Pakai Shawl 

 

Salam, lakaran untuk Cik Deeyana. 


Sopannya Gadis Bertudung

Sopannya Gadis Bertudung 

 

Salam, lakaran untuk Cik Nusha.
Sape lagi nak request ? =). 

23 Ogos 2011

Cantiknya Pakai Tudung

Cantiknya Pakai Tudung 

 


Salam, karya kat atas untuk Cik Afiqa Dayana.
Acik hanya melakar mengikut gambar profile korang atau gambar kat blog korang
serta korang emel gambar kat acik.
cantik gambar posing, maka cantikla lakaran ;p.
InsyaAllah..=)
jom ramai2 request lagi. 

Si Gadis Bertudung Merah

Si Gadis Bertudung Merah 

 

Salam, karya untuk Cik Azlia.
nak ? leh request ;)
Selamat Berbuka Puasa. 

Muslimah Berbaju Hijau

Muslimah Berbaju Hijau 

 

Salam, karya kat atas ni untuk Cik Fatin Athirah.
kalau nak leh request.
Selamat berpuasa =). 

Jom Join Bloglist Aidilfitri Ben Ashaari



Muslimah Pakai Scarf

Muslimah Pakai Scarf 

 

Salam, lakaran kat atas untuk Cik Imaza93.
kalau nak leh request ;) 

Muslimah Pakai Shawl Lagi

Muslimah Pakai Shawl Lagi 

 


Salam, kenal dak kalau tengok gambar jer?
hehe. lakaran untuk Mak Incik
kalau nak leh request.
lakaran seterusnya cik imaza93.
selamat bersahur ;). 

Muslimah Dalam Kuliah

Muslimah Dalam Kuliah 

 

Salam, lakaran kat atas untuk Cik Eiza,
cepat2, request lagi banyak2 ;p. 

Muslimah Berbaju Kuning

Muslimah Berbaju Kuning 

 

Salam, lakaran kat atas ni di reka khas untuk Cik Alyea.
nak jugak? leh request.
free je ;p 

22 Ogos 2011

Lakaran Muslimah

Lakaran Muslimah 

 

Salam, lakaran kat atas ni untuk Cik Farah Hanim,
berminat? boleh request ;) 

Sahabat Muslimah

Sahabat Muslimah 

 

Salam, lakaran kat atas untuk sahabat muslimah Cik Naim.
.cube teka berapa layer lakaran gambar diatas?
Selamat Berpuasa ;) 

Muslimah Shawl

Muslimah Shawl 

 


Salam, lakaran muslimah memakai shawl diatas di request oleh Cik Tasya.
Selamat Bersahur ;) 

Muslimah Bertudung Comel

Muslimah Bertudung Comel 

 

Salam, lakaran kat atas ni atas permintaan Cik Naddy,
Kalau korang nak jugak leh request.
free je pun ;p.
Selamat Bersahur ;) 

21 Ogos 2011

Akak Dibalik Pintu

Akak Dibalik Pintu

 

Salam, lakaran untuk cik akak, selamat berbuka puasa.
  
>

Muslimah Bertudung #3

Muslimah Bertudung #3 

 

Salam, nak lakaran acik? leh request ;)
Selamat Berpuasa ;)  


20 Ogos 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

BLOG PILIHAN SAYA IALAH 

 

Salam dan selamat berpuasa ;)


  1. http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html
    Blog ni memaparkan tips blog beserta dengan pendapat pendirian yang menarik.Jom usha tengok

  2. http://eurofea91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog pilihan saya yang kedua ini juga memang rajin join contest @ giveaway. bagus jugak nak dapatkan backlink. dasyat kata ko..

  3. http://fyqabellika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog ketiga ni milik cik fiqa, acik rasa pun blog ni memang banyak mencerita kan berdasarkan pengalaman atau situasinya. berkongsi dengan kawan2 yang lain. bestttt

  4. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog yang keempat ialah milik cik oshin, nama timangan kot. acik rasa pnah lakar gambar dia ;p.
    Jom ramai2 terjah..

  5. http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Ok, blog kat atas ni memang simple, milik cik atiqah. apa2 pun. jom follow. acik dah follow ;p

  6. http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog seterusnya cik nurul. banyak post tentang aktiviti dia seperti tempat dia belajar, pengalaman dia.
    memang dasyattt..

  7. http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Kemudian, blog cik nur hamizah. baru tadi usha blog dia. memang terbaik. baca post tentang wish kat adik dia pasal pmr. pe2 pun good luck ;D

  8. http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html
    Blog kat atas ni milik Syahir, macam nama adik acik der .;p. blog ni banyak gak join segmen dan share informasi.. jomm

  9. http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    then, blog cik nulisa. Pelajar cemerlang tu, Alhamdulillah. sekurang-kurangnya membangkitkan semangat kita belajar ;D

  10. http://whatwondersme.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog terakhir milik cik izzah, dengar kata pelajar UIA gombak. jom terjah>> 
 

share sape yang minat nak lakaran acik leh request ;p  



BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA

Muslimah Bertudung Berdisplin

Muslimah Bertudung Berdisplin 

 


Salam, lakaran kat atas untuk Cik Nursyahada.
Nak jugak ker? boleh request ;)

19 Ogos 2011

Muslimah Bertudung Senyum

Muslimah Bertudung Senyum 

 


Salam, lakaran kat atas untuk Cik Syahbinar Shuib atas permintaan dia.
jom ramai2 request lagi lakaran kat acik ;p .

Muslimah Bertudung Pink

Muslimah Bertudung Pink 

 


Salam :) 
 lakaran kat atas di request oleh Cik Yatie.
harap puas hati selepas menengoknyer ;p



Muslimah Bertudung Peramah

Muslimah Bertudung Peramah 

 


Salam, lakaran kat atas adalah untuk Cik Nabila Huda sebab
dia excited sangat nak lakaran acik. ;D. 
jangan jeles kalau antara karya2 acik kejap lawa kejap tak ;p. 
selamat bersahur. 

Muslimah Bertudung #2

Muslimah Bertudung #2 

 

Salam, lakaran kat atas di request oleh Cik Nur Naim.
harap puas hati selepas menengoknyer ;p.
selamat bersahur. 


18 Ogos 2011

Muslimah Sayang Akak

Muslimah Sayang Akak 

 

Salam, lakaran kat atas ni untuk Cik Fa.
dia peluk sapa tu acik tak tau, mungkin akak dia, kawan dia atau adik dia.
acik men taruk je tajuk ni..;p 

//pd yang request tu harap sabar, satu2 acik watkan ;p 



Muslimah Sayang Mak

Muslimah Sayang Mak 

 

Salam, lakaran kat atas untuk cik aei kerana hari ni sambutan hari lahir maknya
..acik ucapkan selamat hari lahir juga ;) 
cik aei cakap nak adiahkan lakaran ni kat mak dia ;D