Photoshop Designer

10 Ogos 2011

Cartoon Muslimah Untuk...

Cartoon Muslimah Untuk... 

 

Salam, selamat pagi dah selamat bersahur. Gambar cartoon muslimah kat atas adalah untuk....
siti azraei...hehe. Sekali lagi acik ucapkan selamat bersahur untuk pembaca blog acik yang setia ni..
Nak acik lukis kan cartoon korang lak ker? Insyaallah, acik senang acik lukis la. Gambar kat atas lukis pakai mouse je taw. tu yang nampak ade yang tak sharp..hehe..pe2 pun Selamat berpuasa untuk korang semua..

14 ulasan:

  1. pki mouse je,perghhh pandai ,kalau ika mmg xjd kot,eh jd tp orang lidi je muehehe :P

    BalasPadam
  2. eh lupe nak bg link,dah buat entry utk acik,terima kasih :)

    http://qalamsufi.blogspot.com/2011/08/kartun-muslimah-dari-apis.html

    BalasPadam
  3. terimaksh @Afikah Aziz.. org lidi pon ok per ;p

    BalasPadam
  4. kira hebat gak pkai mouse.bkn senang nk buat tu.:D

    UPDATE:ISTANA BIRU nak berkenalan.

    BalasPadam
  5. ada entry utk cik apis gak..

    http://aeipink.blogspot.com/2011/08/suka-suka-suka.html

    BalasPadam
  6. ada entry utk cik apis gak..

    http://aeipink.blogspot.com/2011/08/suka-suka-suka.html

    BalasPadam

Comment Jom