Photoshop Designer

20 Ogos 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

BLOG PILIHAN SAYA IALAH 

 

Salam dan selamat berpuasa ;)


  1. http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html
    Blog ni memaparkan tips blog beserta dengan pendapat pendirian yang menarik.Jom usha tengok

  2. http://eurofea91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog pilihan saya yang kedua ini juga memang rajin join contest @ giveaway. bagus jugak nak dapatkan backlink. dasyat kata ko..

  3. http://fyqabellika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog ketiga ni milik cik fiqa, acik rasa pun blog ni memang banyak mencerita kan berdasarkan pengalaman atau situasinya. berkongsi dengan kawan2 yang lain. bestttt

  4. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog yang keempat ialah milik cik oshin, nama timangan kot. acik rasa pnah lakar gambar dia ;p.
    Jom ramai2 terjah..

  5. http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Ok, blog kat atas ni memang simple, milik cik atiqah. apa2 pun. jom follow. acik dah follow ;p

  6. http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog seterusnya cik nurul. banyak post tentang aktiviti dia seperti tempat dia belajar, pengalaman dia.
    memang dasyattt..

  7. http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Kemudian, blog cik nur hamizah. baru tadi usha blog dia. memang terbaik. baca post tentang wish kat adik dia pasal pmr. pe2 pun good luck ;D

  8. http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-nak-blog-dengan.html
    Blog kat atas ni milik Syahir, macam nama adik acik der .;p. blog ni banyak gak join segmen dan share informasi.. jomm

  9. http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    then, blog cik nulisa. Pelajar cemerlang tu, Alhamdulillah. sekurang-kurangnya membangkitkan semangat kita belajar ;D

  10. http://whatwondersme.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
    Blog terakhir milik cik izzah, dengar kata pelajar UIA gombak. jom terjah>> 
 

share sape yang minat nak lakaran acik leh request ;p  



10 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. ha . pelajar cemerlang ? eh , tak pun , tapi doakan je lah biar boleh jd pelajar cemerlang tu , nak spm tahun ni , doakan lah biar dapat 9A eh ? hihi :) , btw , ada typing error lah , bkn nulisa , tapi nalisa :D

    BalasPadam
  3. haha budak uia. segmen dh habis ouh tk sempat nk buat entri

    haha tertidur

    BalasPadam
  4. woot woottt ~
    saya pilih awakk :)
    http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    BalasPadam
  5. mekaseh sbb pilih blog sy... check out bloglist terjah sana sy..ade blog awk dlm tu... :)

    BalasPadam
  6. ada lakar gmbr oshin ? bila tu hihi

    BalasPadam

Comment Jom