Photoshop Designer

13 Ogos 2011

Muslimah Bertudung

Muslimah Bertudung 

 

Salam dan selamat malam atau selamat bersahur pada yang suka sahur time2 macam ni. Tajuk entri arini ialah muslimah bertudung. Seperti lukisan yang di request oleh cik nurul hanisMaka terjadila gambar di atas. hehe. Akhir kata dari acik keep it bertudung kepada semua gadis, leh jadi model acik ;p 

13 ulasan:

  1. cantek...nk jugak boleh?
    ^____^

    BalasPadam
  2. Assalammualaikum ,
    nur na jugak boleh ?

    BalasPadam
  3. boleh je kalau nak, seelok-eloknya anta gambar korang kat apis_v2@yahoo.com. kalau acik pilih sendiri nanti mcm tak best lak korg tgk nanti, hehe

    BalasPadam
  4. Acik!!!!!!!!! Terima kasih.....! Masya Allah, cantik acik buat.... Menjerit anis sorang2 kat sini. Anis ambil tau...terima kasih....

    BalasPadam
  5. salam kenal apis...cantik lakaran tue..

    BalasPadam
  6. This sector focuses mainly on home mortgages and as a result of that, they happen to
    be able to aid a huge number of families alter their loans uk payday loans so, if your condition
    is additionally this way, don't waste your some time to opt for unemployed loan.
    my page > uk payday loans

    BalasPadam

Comment Jom