Photoshop Designer

12 Ogos 2011

Muslimah Memakai Jilbab

Muslimah Memakai Jilbab 

 

Salam dan selamat bersahur semua. Ni acik baru buat sebelum sahur tadi. Ok tak? Ke korang nak jadi model Muslimah Memakai Jilbab lukisan acik? hehe, boleh2. tapi kena ada gmbr pakai jilbab atau tudung...Acik lukis bukan berdasarkan karya saje, malah untuk menggalakkan semua berpakaian sopan gitu.
Selamat berpuasa semua :D  

17 ulasan:

  1. ehem
    asyik muslimah je apis ni

    BalasPadam
  2. @Lea IsNaw!

    muslimah la,senang skit lukis pakai tudung.sopan je. ke ade nak bg tajuk lain? ;p

    BalasPadam
  3. suke3x...buat yg pakai tudung labuh dan niqob lagi ika suke hehe :)

    BalasPadam
  4. acik ika nk copy gambar muslimah pki tudung labuh tu boleh?

    BalasPadam
  5. haruslah bersopan di bulan yang mulia ni...

    BalasPadam
  6. Mcmne nak join ni apis? Anis mau juga...

    BalasPadam
  7. nak ker? bolehh.nk emel gmbr atau acik carik sendiri kt blog @nuRuL haNis?

    BalasPadam
  8. Betul ke ni? Waa...bestnya! Yg profil pic je ni pun bole. Mmg jarang anis ambil gambar sendiri. Hehe...Nanti PM anis kalau ada pape update k?

    BalasPadam

Comment Jom