Photoshop Designer

8 Ogos 2011

Arghhhh Semaknya Blog Aku

Arghhhh Semaknya Blog Aku 

  

Salam sejahtera, selamat berpuasa. apa kelebihan dan keburukkan meletak terlalu banyak widget di dalam blog? mungkin nak dapatkan backlink kot. Ntahla, acik pun kdg2 terpikir apa yang best nye letak header besor gedapak sampai 500px kelebaran dan ketinggiannya. Sebenarnya acik wat topik ni sbb acik pki broadband aje pun, bila masuk blog yang lain kadang2 lambat page load. Acik nak tanya pendapat korang la tentang blog yang semak dengan pelbagai widget.. ada cadangan atau bantahan? 

8 ulasan:

  1. sy plak ta tahu na semak an blog cmne..hihi

    BalasPadam
  2. Bagus jgk letak widget, tp kalau dh byk sgt & menyemakkan blog kita, tu dh jd 'Gila widget'. Org pn x suka masuk blog kita sbb lambat loading & annoying!!

    BalasPadam
  3. anis pun tension kalau masuk blog orang yg banyak widget.

    BalasPadam
  4. ika pun serabut sebenarnye masuk blog org yg byk bnda alah tu hehe,eh blog ika ok tak,klu lmbt loading bgtau ye :)

    BalasPadam
  5. kalau suri, suri paling x suke bile blog tu ade background music, sbb agak menyemak jugak lah...tp sbnrnyer ikot suke blogger kot, smeade die nk mnymakn blog or x..

    BalasPadam
  6. cadangan saya buanglah widget yang tak sepatutnya, bantahan saya.. kekalkan widget yang penting :D

    BalasPadam
  7. simple is better..:)))
    x perlu nak abstract sgt kot sampai ganggu pmbaca2 nih :))

    BalasPadam

Comment Jom