Photoshop Designer

11 Ogos 2011

Tips Submit Social Seeding ChurpChurp

Tips Submit Social Seeding ChurpChurp 

 

Salam . Tips submit social seeding churpchurp same seperti tips submit scheduled tweet yang acik post sebelum ini. Apa yang perlu korang lakukan hanyalah compose message korang tanpa meninggalkan sebarang keyword yang di berikan :). Lepas dah yakin dengan message korang click send draft. Apabila dah approved,  ia akan auto publish kat tweeter korang.

Apa yang bestnyer, churpchurp dengan interface baru dan system churpchurp yang baru iaitu boleh setting auto publish tweets sehari sekali ke, 2 hari sekali ke dll. Tak payahla susah2 churper nak publish diorang punya tweets tiap2 hari. Thanks churp2 ;D

5 ulasan:

  1. pandai gile lah kau melukis..
    stylahhh

    BalasPadam
  2. Obama's trip in the near future will take him on the University of North Carolina at Chapel Hill, the University of Colorado at Boulder and the University of Iowa pay day uk this gives quite benifit of borrowers as while sitting both at home and office, they can apply and acquire approval for application.

    BalasPadam
  3. Applying online continues to be made quite simple using a short application form as well
    as an instant decision in the lender cash advances and you should have
    a dynamic bank checking account in us.

    BalasPadam

Comment Jom