Photoshop Designer
Memaparkan catatan dengan label flash. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label flash. Papar semua catatan

9 Ogos 2011

Interaktif Flash Follow Button

Interaktif Flash Follow Button 

1.

2.

3.



Salam, selamat bersahur dulu acik ucapkan. Sape2 yang teringin nak 3 type flash follow button di atas? senang je. emel acik kat apis_v2@yahoo.com. Cakap hai je. pastu acik send embeded java file kat korang..Lepastu korang letak kat blog korang. Korang tak payah susah2 nak upload. Kalau dapat sambutan, flash banner lak acik wat kan...
selamat berpuasa :)

6 Julai 2011

Jom Design Flash Banner Dengan Mudah

Jom Design Flash Banner Dengan Mudah 






Salam sejahtera, aku nak kongsi dengan korang yang minat buat flash banner. ni ade satu software crack yang boleh korang design mengikut suka ati korang. banyak template, effect dan mcm-mcm lagi. Banner kat atas salah satu contoh design dari aku. Kalau korang kreatif lagi cantik korang punya flash banner.

 Macamane nak embed flash? korg g kat Fileave, register dan upload korang punya flash. Lepastu copy embed di bawah. tukar link file ke link file korang sendiri.ok?


<div style="text-align: center;">
<embed hejight="220" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://apisv2.fileave.com/apisv22.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="380"></embed>

boleh masukkan gambar sendiri lagi....sebelum tu korg kena download..hahha.kalau link kat bawah ni tak boleh. carik crack yang lain ye? kalau tak crack ade watermark.huhu

Banner Maker >>
password:  www.elqsr.com



10 April 2011

Video Tutorial: Flash Button+Sound HD

Flash Button+Sound

tutorial membuat button flash dengan sound..
saje boring2 aku watla....try la tengok


24 Januari 2011

Kabus Flash

19 Januari 2011

Flash Text Follow Cursor


18 Januari 2011

Flash Banner


sape nak flash banner?aku wt kan percuma,
klu ade masa aku wt..hhaha. cpt2. anta description flash banner korg kat aku.
aku tolongkan wt..

17 Januari 2011

Flash Blog Walking





sape nk embed?haha.tkr kurungan () kpd <>

(embed height="200" pluginspage=" http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://apisv2.fileave.com/blog.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="250">(/embed)

16 Januari 2011

Tutorial Flash Shining Text




jom tgk, nk aku buat kn untuk korg?heheh;)

Flash Button Link To URL




action script 3.0

mybutton. addEventListener(MouseEvent.CLICK, myButtonFunction);
function myButtonFunction(event: MouseEvent)
 {
var request:URLRequest = new URLRequest("http://your URL");
navigateToURL(request);
}

Saya buat screen annotation je, sebab audio record problemm.heheh.
sape nk tolong aku wt kn? ade ms aku wt, aku send kt emel korg...thanks.