Photoshop Designer

6 Julai 2011

Jom Design Flash Banner Dengan Mudah

Jom Design Flash Banner Dengan Mudah 






Salam sejahtera, aku nak kongsi dengan korang yang minat buat flash banner. ni ade satu software crack yang boleh korang design mengikut suka ati korang. banyak template, effect dan mcm-mcm lagi. Banner kat atas salah satu contoh design dari aku. Kalau korang kreatif lagi cantik korang punya flash banner.

 Macamane nak embed flash? korg g kat Fileave, register dan upload korang punya flash. Lepastu copy embed di bawah. tukar link file ke link file korang sendiri.ok?


<div style="text-align: center;">
<embed hejight="220" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://apisv2.fileave.com/apisv22.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="380"></embed>

boleh masukkan gambar sendiri lagi....sebelum tu korg kena download..hahha.kalau link kat bawah ni tak boleh. carik crack yang lain ye? kalau tak crack ade watermark.huhu

Banner Maker >>
password:  www.elqsr.com



12 ulasan:

  1. terima kasih dengan perkongsian

    BalasPadam
  2. terbaek ni bro... thanx for the info...

    BalasPadam
  3. Suatu ketika dulu suka la buat flash banner ni sbb cantik dan interaktif tp tak tahan dengan saiznya yg besar. Tak pandai lak nak kecikkan file size akhirnya pakai gif je la

    BalasPadam
  4. @Norasikin

    software ni pon leh publish output *swf, *avi dan *gif

    BalasPadam
  5. wow.. thanks for sharing this! Useful!

    BalasPadam
  6. Apis.. napa header blog apis xguna flash?
    tanya jer... kalau guna flash lagi menarik kan... :)

    BalasPadam
  7. @Farid bin Aspar

    sebab jaga navigation blog, supaya user tak tersangkut2 view page acik. atau kuar plugin suh update flash player ;p

    BalasPadam
  8. @apisv2 wah... bagus... dah agak dah jawapan tu... :)

    BalasPadam

Comment Jom