Photoshop Designer

25 Julai 2011

Kelebihan Blog Comment

Kelebihan Blog Comment 


penting sangat ke blog komen ? banyak kelebihan bila kita komen blog kawan-kawan kita. komen kat blog orang len pon bleh dapat backlink free jer...ni acik nak cite blog komen dapat gak mengetahui kehendak, pandangan serta idea dari pembaca blog kita. Dari situ leh timbul idea kita nak ubah apa yang patut..

"aku dah komen blog ko, ko tak komen blog aku pun" , kata Ali.

jangan risau sangat la kalau orang len tak komen blog kita. yang penting update blog mesti tiptop...untuk pengetahuan korang , Google , Yahoo dan search engine yang lain pon suka entri yang banyak komen...

7 ulasan:

Comment Jom