Photoshop Designer

20 Julai 2011

Tips Submit Scheduled Tweets ChurpChurp

Tips Submit Scheduled Tweets ChurpChurp 

Salam sejahtera, ok. aku nak share tips macamane nak submit scheduled tweets ChurpChurp.  Jika xda notification seperti gambar dibawah maka xdala Schedule tweets ChurpChurp korang. Ikut steps-steps dibawah yer ;)


1. Pertama sekali click pada notification scheduled tweets korang


2. Lepas tu compose scheduled tweets korg


3. Kemudian tukarkan mesej churp dengan ayat korang sendiri tanpa meninggalkan keyword yang diberikan. Kalau tak paham korang bleh tengok sample churp kat gambar di bawah.


4. Akhir sekali kalau korang dah click submit dan yakin dengan mesej churp korang, click ok pada notification dibawah ;)



info: 
Jika scheduled tweets korang berjaya atau tak, korang bleh check kat emel atau scheduled tweets history. Sekiranya scheduled tweets korg berjaya, ChurpChurp akan auto publish tweet korang kat Twitter




2 ulasan:

Comment Jom