Photoshop Designer

26 April 2011

5 Sebab Blog Tiada Komen

5 Sebab Blog Tiada Komen

pengkomen terbaik


  • Sebab pertama adalah anda membuat word verification atau login untuk pembaca komen blog anda.
  • Sebab kedua kemungkinan anda menulis post yang lengkap dan pembaca blog anda tidak perlu komen ape melainkan goodluck;terimakasih;goodinfo ;p
  • Sebab ketiga kemungkinan tajuk post anda tak HOT untuk pembaca blog anda berdebat kat komen ;p
  • Sebab keempat kemungkinan pembaca blog anda tidak faham apa tajuk posting anda. Lantas terus close browser ;p
  • Sebab kelima pasti pembaca blog anda yang malas nak komen ;p

42 ulasan:

  1. ok so sy tergolong dlm semua sebab..ehehh sedih!

    BalasPadam
  2. mmmm... mmg pun.. nak wat mcm mano.. dah nasib org tak nak komen.. baca blog saya pun tak.. huhu.. tp takde yg menarik pun.. =(

    BalasPadam
  3. hmmm either the post need to be very interesting or something good sharing :)

    or . . . use some social network tool such as twitter group with some blogger friends is cool too.

    Exchange comment** in another way :)

    BalasPadam
  4. Lols I hope I'm in the terlalu lengkap category ^^

    BalasPadam
  5. erk....agak2 fyna yg mne e?
    :)

    BalasPadam
  6. owh sebab tue tak der org nak komen ekkk??

    BalasPadam
  7. memang betul semua di atas!!!

    kadang2 saya malas nak komen,kadang2 takde benda yang perlu di komen kira entry memang dah perfect..haha!! kalau macam kat FB nak komen2 senang sikit ade notification sentisa... =)))

    BalasPadam
  8. x nak komen la

    eh dah terkomen pun hehehhe

    good info

    BalasPadam
  9. salam..nk tnye..xtau nk tulis mane..nuffnang dah remove blog sy dr jd gliratti member..cakap ade ads laen..ads ape yang xboleh sebenarnye..xpahamla..grrrammm..
    sedih..-(

    BalasPadam
  10. cube awk tgok blog sy..sy xleh letak ads2/banner yang kat ats tuke??

    BalasPadam
  11. @dreamygirl
    kena update ads ape yg kita letak selain nuffnang kat update survey.jadi sy saran kan guna satu ads je;p

    BalasPadam
  12. wahh , so kita kene tingkat kan lg usaha !

    BalasPadam
  13. word verification - tak perasan sehinggalah ada orang komen bgtahu lalu sy betulkan.so, komen kritikan ok jugak kalau x de pe nak komen...

    sy suka silent reader je sbb malas nak letak komen 'nice entry' ...takut tuan rumah cakap komen x ikhlas..sooo klise

    selainnya komen sbb nak tinggalkan link jerr..haha..Laman CahayaMata

    BalasPadam
  14. tiba masanya untuk anda berubah..hehehe

    BalasPadam
  15. @Aina

    ok la jugak ade orang nk bg pendapat;)

    BalasPadam
  16. hampeh...semua dah ok pun kadang2 xda sapa nak komen..komen pulak dalam shoutbox , apa kebenda la...

    BalasPadam
  17. thanks sudi share ilmu bguna..
    Er,,psl word verification tue td bru sy remove, sblum nie x pasan..lpas bce entry awk bru tahu..thanks ye..:)

    BalasPadam
  18. aku pelik bile pageview naik tapi takde yang komen....warghhhh..aku pon perlukan komen...baru boleh semangat hahaha......

    kalau tak malas,boleh singgah,
    nasi goreng petai super masyukkkkk

    BalasPadam
  19. tambah lagi 2 sebab, sebab dah shout kat shoutbox...sebab blog tak glamer....gitulah kan perangai orang ni, kalo tak glamer xmo join....

    BalasPadam
  20. Hurгah, that's what I was searching for, what a data! existing here at this blog, thanks admin of this web page.

    my site payday loans
    my webpage > payday loans

    BalasPadam
  21. Heya i'm for the primary time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out a lot. I hope to offer something again and aid others like you helped me.

    Here is my weblog: payday loan

    BalasPadam
  22. I am actuallу happy to glаnсе at
    thiѕ ωebsіte ρоsts whісh
    consistѕ of plenty of uѕeful information, thanks for
    providing theѕe dаta.

    Ηere iѕ my web page :: Property for Sale
    Also see my site :: Property for Sale

    BalasPadam
  23. Appreciаte the гecοmmenԁation.
    Will try it out.

    Feel free to visit my webρage - short term loans

    BalasPadam
  24. Great post. Ӏ was сhecking contіnuously this blog and І'm impressed! Extremely useful info specially the last part :) I care for such information a lot. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

    Feel free to visit my site; payday loans

    BalasPadam

Comment Jom