Photoshop Designer

20 April 2011

Cerita Pasal Cadar

Cerita Pasal Cadar

Pada satu hari semasa aku baru lepas pulang dari makan di kedai makan. Aku menyusur pulang ke rumah kediaman ku. Sebab kediaman ku pun nama kolej kediaman. Jam menunjukkan pukul 8 malam. hatiku rasa serba tak kena. Aku rasa macam ada barang yang tertinggal kat kedai makan. Aku kira-kira balik duit dalam dompet. Duit aku tak hilang pon. Ade la dalam 30 ringgit.

Selepas itu aku pulang melalui sudut-sudut kedai yang samar-samar dan gelap.. Ati aku mula rasa tak sedap. Tiba-tiba aku seperti melanggar sesuatu. aku pon brek secara mengejut. aku dah risau kalau-kalau aku melanggar anak orang. Lantas aku keluar dari kereta. aku lihat tiada siapa di depan kereta @ di bawah kereta.
Bila aku double cek, rupa-rupanya aku melanggar bonggol jalan sahaja. hati ku tersenyum sinis.

Bila lalu di hadapan kedai aku rasa seperti ada yang memanggil-mangil aku. Bila aku lihat tiada siapa pon yang memanggil aku. Selepas itu, aku rasa macam ada orang melambai-lambai plak. Last-last aku berenti tepi jalan dihadapan kedai tu. Aku pon order satu bantal satu cadar. Sebab memang niat aku nak beli bantal dengan cadar. Peruntukan harga barang tersebut = RM 20. yang dapat menjamin keselesaan ketika tidur dan kesegaran ketika bangun tidur. Sekian cerita pasal cadar. ;p

..
..



14 ulasan:

  1. @ardinihumaira kemas kan?? tapi ampeh ingatkan citer Jangan Cilok Belakang Tadi, hahahaha.

    BalasPadam
  2. siot je ceritanya, tp kemasnya bilik? ke time ni je kemas

    BalasPadam
  3. cerita mcm gempak jew tdi..haha..
    entry terbaru singgah lah..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kerana-cinta-kau-murtad-eh.html

    BalasPadam
  4. bantal kicik atas tu musti bantal busuk kan..kan..kan...

    BalasPadam
  5. hahahha...intro kemain suspens lagi tauuu

    BalasPadam
  6. yayayya somel je :P

    kiko sudah pollow jom pollow back ;)

    nuff juga :D

    BalasPadam
  7. ingatkan cerita hantu tadi..baru nak seram-seram..haha

    BalasPadam
  8. huhu... pastu tido mesti nyenyak kan... jgn tak bangun2 pulak ye en. apis.. huhu...

    BalasPadam
  9. kemas betul tu...
    ari2 camni ke atau masa ni je...hehehe

    BalasPadam
  10. ..wat suspen je..hehe..cmne nak wat kartun cmtu??comella plak..-)

    BalasPadam
  11. cis.....punyala khusyuk baca....adeh.....

    BalasPadam

Comment Jom