Photoshop Designer

10 April 2011

3 Tips Meningkatkan Pendapatan Nuffnang

3 Tips Meningkatkan Pendapatan Nuffnang


1. Pertama sekali, anda mesti meletakkan Ads Nuffnang di tempat yang betul. Contoh nya Ads Header jangan letak kat sidebar plak. Kemudian saya cadangkan jangan buat tajuk suh orang click. hehe. Tmbahan lak advertiser kadang-kadang bukan based on click. tapi ada juga based on deal...paham kan?

2. Kemudian kalau mengunjungi blog member-member blog click la ads diorang..saling bantu-membantu la. Bak kata orang tua2. nanti rezeki kita akan bertambah ;p

3. Terakhir sekali mestila kena selalu update blog survey dan ikuti news nuffnang..pendek je tips aku ;p





7 ulasan:

  1. SiS TaK KisaH PuN SaL NuFFNaNG... JuS TeMPeK WaT HiaSaN Je... DaH NaK STaHuN BeRBLoG STiLL RM0.... HeHe!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  2. entahla..ssusah nk pikat advertisor melainkan traffic tinggi;p

    BalasPadam
  3. trafik saya x tinggi mana lagi.. susah nak harapkan apa2 dr nuff.. hehe

    Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

    BalasPadam
  4. update blog survey
    tu camne? cam update entries eh?

    BalasPadam
  5. xlah..kt blog manager nuffnang..kan ade update survey

    BalasPadam
  6. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........................

    BalasPadam
  7. selain nuffnang boleh try clixadx - http://www.clixadx.com

    BalasPadam

Comment Jom