Photoshop Designer

22 April 2011

Maria Elena

Maria Elena

eh bergurau
Salam, hai. sebenarnya aku baru kenal nick Maria Elena ni. Salam kenalan..jadi aku nak kongsi la dengan korang yang masih belum kenal Maria Elena. Lepas aku tengok vlog Maria Elena ngan Ben Ashaari, aku terus rasa nak wat posting pasal Maria Elena. Jangan marah ;p

Bagi aku menarik jugak blog Maria Elena, ade tips tacap muka, video2 funky dia dari youtube channel shortnap. kalau nak tau lagi cube usha tengok...hehe.bye.

3 ulasan:

Comment Jom