Photoshop Designer

23 April 2011

Aku Terasa Macam Loser

Nuffnang Ads aku tak aktif

happy blogging. tema kumpulan jambu ;p

Salam, Begini cerita nya. aku tukar domain aritu, lepastu aku tanya Zulhilmi Rosinin macamane nak redirect dari apisv2.com ke www.apisv2.com. Pastu dia tunjuk setting kat Publishing. Done

Tiba-tiba aku gatal tangan nak tukar template. Lepas dah tukar aku saje nak anta  feedback kat Nuffnang. Pastu error!. Sebab Nuffnang hanya support apisv2.com bukan www.apisv2.com. Lantas aku biarkan jela.
Pastu aku check whois domain aku. apisv2.com google 404 error. 

Aku usha kat publishing. Rupanya kena redirect balik. Mau 2 Minggu Nuffnang Ads aku tak aktif. Memang ada iklan nyer. Tapi domain error. Tu pasal tak aktif dan buffer earning aku static je tak berubah. Mungkin takda rezeki. hehe. Sambil-sambil pesan kat blogger lain yang mengerti maksud daku ;p

3 ulasan:

Comment Jom