Photoshop Designer

18 Januari 2011

Flash Banner


sape nak flash banner?aku wt kan percuma,
klu ade masa aku wt..hhaha. cpt2. anta description flash banner korg kat aku.
aku tolongkan wt..

27 ulasan:

  1. haha..bagus punyer servis..
    mariii..mariii..mariii..
    :D

    BalasPadam
  2. haha,, ko mcm perli+sindir je?

    BalasPadam
  3. mane ade perli bro..
    aku nak mintak tolong ko buat, tapi xdek idea la.

    BalasPadam
  4. ala xksh la, ko wat animate banner kecik2 yg pon ok ke kt blog?haha

    BalasPadam
  5. @niesz...perli ke berminat?hahah;)

    BalasPadam
  6. cess..
    patotnye ko cite kat aku dulu..
    meh datang umah aku..

    BalasPadam
  7. pis, tolong buat boleh? ko buatkan yg ada nama title blog aku boleh x? kalau boleh thanks alot wei. nk tny ko maen CZ x?

    BalasPadam
  8. wokeh2 mat...@shafiq, CZ tu amende? aku men SA jer.;)

    BalasPadam
  9. @shafiq ;bg emel, aku send flash kt emel ko

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  11. betul ke ni??nak??boleh tak??nak?nak?boleh ke atie nak jugak??

    BalasPadam
  12. nak2 :) nak kaler pink n nak comel2.. erkk bley ke

    BalasPadam
  13. @cadbury ;no hal lah, bg emel ko

    BalasPadam
  14. nak bg text apa?haha..tak tahula..xcreative langsung~

    BalasPadam
  15. @atie, biar aku reka sendiri,haha. pe2 ym aku apis_v2@y.c.

    BalasPadam
  16. bg text yg nk dtulis, pastu emel, siap ak send;)

    BalasPadam
  17. aku nak gak ! tp cian plak kat ko , pe kate ko buat tuto pasal ni , leh aku belajar pelan2 , huhuh

    BalasPadam
  18. btol ke ni free? jrg org wt scara free...

    BalasPadam
  19. camne ek nak buat flash 2?? sory r.. saya loser sikit pasal benda2 cam gini.. huhu...

    BalasPadam

Comment Jom