Photoshop Designer

13 Januari 2011

Light Wipe Adobe After Effect

test

31 ulasan:

  1. thanks for dropping by my blog. And I've seen friends do that COOL light effect. it's so COOL. hehe

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. cool..huhu

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    BalasPadam
  4. terer la. tak pandai main photoshop ni. eh kalau buat video biasa guna apa? aku buat cincai pakai video maker je
    ZooL

    BalasPadam
  5. perghh.. respek..

    p/s- berapa lama nak siapkan efek macam ni bro?

    BalasPadam
  6. lol..xsmpi 15 min.kejap je.nk record tutorial, tp audio problem.huhu

    BalasPadam
  7. @Zool Blogger, usha la adope premier

    BalasPadam
  8. mula2 susahla..2,3 ari blaja senangla.huhu

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. ooo.. adobe premier.. mati2 aku fikir guna adobe photoshop, tu yang aku imagine berpuluh juta minit... :D

    BalasPadam
  11. hoho...nanti ak post adobe premier lak

    BalasPadam
  12. naper ader comment yg di remove? bytheway .... tottaly from video copilot ;) nice try bro!

    BalasPadam
  13. aku slh post, aku remove la

    BalasPadam
  14. These adjustable-rate mortgages included a nominal amount payment option that didn't cover all from the interest and principal owed, causing a borrower's
    balance to raise paydayloans and the same as
    the choice of the car, for instance, all which
    a provide transportation, there is a replacement for buy
    a ford probe or even a lexus.

    BalasPadam

Comment Jom