Photoshop Designer

24 Januari 2011

3D Design Software

apisv3.blogspot.com

Bosan2, tryla wat banner guna Autodesk Maya, asik photoshop jer?
lagi senang wat 3D model, graphic, animation dll.

6 ulasan:

  1. klik autodesk tu, tak mau pon..
    not found..sob3

    BalasPadam
  2. @NadiRah
    haha, aku tunjuk homepage autodesk jer.bukan aku bg link download.
    besa kot file nie nk download(1G);p

    BalasPadam
  3. as salam..
    wah! suka!!
    eh.apis, macam mana nak letak denda2 dalam page tab yang kita dah buat?
    ku lupaa aaa macam mana nak buat.entah mana dcingnya ku simpan.tak hengat

    boleh jadikan entri?
    terima kasih ;)


    oh ya.

    bacaan santai.nak gelakkan pun boleh. di penghujungnya, ada pengajaran..eh? tak turut serta ke segmen tu??

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam
  4. guna autodesk?
    saya ada yang crack je. kalau nak save, jadi error. dah cuba fix. tapi keluar pula ada error dalam registry key list.huu...dah la bab2 ni tak tau sangat.


    photoshop..umum. tak ramai yang tau.melainkan orang tu amik kos yang berkaitan dengan kejuruteraan. hmm..


    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html

    BalasPadam

Comment Jom