Photoshop Designer

10 April 2012

Lumayan Dapat Cek Cashout ChurpChurp

Lumayan Dapat Cek Cashout ChurpChurp



Assalamualaikum para sahabat. semoga kalian sihat sentosa. 3 hari lepas ana dapat emel dari ChurpChurp yang menyatakan suruh share apabila mendapat cek hasil dari ChurpChurp. Cuba tengok keratan emel dari ChurpChurp. 



"It encourages the Churp Churp team to know that we are helping our members earn from their social network. So, do let us know when you receive your cheque, that way we also know that you got them safely!It can be as simple as taking a pic and posting it to our FB wall or tweeting it to us; or even blogging about your cheque from Churp Churp! We'll retweet your updates to us and throw in Churpie plushies for 5 lucky Churpers who tweet back to us (@Churp2) picture of their cheques received or share it on our facebook page every month."

Jadi kepada kalian semua yang teruja boleh join ChurpChurp. Mudah je join dan share champaign. Siap ada autoshare lagi. Tak memakan masa kehidupan korang seharian ;p. Korang pon kalau rajin share ngan kawan2 ye pasal post ni. hehe.

15 ulasan:

  1. BROTHER GUA DAH JOIN GUA DAPAT RM200 SEHARI LU CAYA TAK

    BalasPadam
  2. wahh bestnya.. meh blanje sis meh :p

    BalasPadam
  3. owhh..bestnyer..lom pernah merasa lagikk..

    BalasPadam
  4. churp2 mmg best (: dpt duit gak kan. tpi sya blom pula nak merasa churp2 ni, nanti2 kot.

    BalasPadam
  5. Nk join gak lew....nuffnag blom join lagik...

    BalasPadam
  6. yeah... nak hadiah besday yg best... hehehe

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum dan salam sejahtera..
    senang hati lepak kat sini...urm..saya ada sesuatu yang mampu mengubah hidup anda.
    anda mampu menjana pendapatan lebih dr biasa...hanya 3 bulan pertama anda boleh dpt RM30 000. dan terus meningkat...anda boleh lakukan walaupun anda seorang pelajar, suri rumah,atau yang sudah bekerja....jika anda berminat, sila hubungi iesya: 0126025279.

    BalasPadam
  8. wah...banyak jgk tu..leh tahan...tahniah :)

    BalasPadam
  9. hi.. jom join segmen pka nak..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

    terima kasih :)

    BalasPadam

Comment Jom