Photoshop Designer

22 Februari 2012

Fast Food Pilihan Korang?

Fast Food Pilihan Korang? 


Salam sejahtera, semoga engkorang sihat hendak-Nya. Kali ini topik kita adalah Fast Food Pilihan Korang?. Macam biasala, kalau jumpa kawan2 yang kaki fastfood atau dating dengan awek. Mesti nak makan fastfood punyer. Lebih-lebih lagi kalau member belanja engkorang. Perkena ayam goreng spicy, kentang rangup, piza hot, sup cendawan, burger king, kentang lenyek, nasik ayam, dan macam2 lagi pilihan makanan fastfood idaman korang. Dah kena sekali mesti nak lagi. Walaupun budget makan korang cukup-cukup makan je.

Antara sebab len yang korang nak g fastfood adalah untuk menggunakan WIFI melayari Facebook, MySpace, Google Search, settlekan assigment, ataupun YM semata-mata. Kendian, kalau bawak satu family pun best gak makan fastfood sekali sekala. Sekali order pizza saiz XXL, ayam goreng satu bucket. Memang best selain dapat merapatkan silaturrahim antara family. Tapi hati-hati masa bawak dulang makanan fastfood, jangan terjatuh sudah ;p.  




Akhir sekali, bawak bersabar semasa menunggu turn anda mengorder fastfood. Jangan tengking2 kat pekerja fastfood supaya korang, pekerja fastfood dan orang lain menikmati makanan fastfood dengan jayanya. Sekian, Wassalam ;)

5 ulasan:

  1. huhuhu...skank dah xsuka fastfood....ntah kenapa...dulu-dulu suka kepC...pastu suka McD...pastu Pizza...pastu Kenny Rogers...pastu Big Aplle...pastu dah xsuka dah....napew yew???

    BalasPadam
  2. kalau dapat drive thru lagi senang...cepat and x penat-penat berdiri..huhu

    BalasPadam
  3. suke fastfood sbb kwn2 pon kaki fastfood..heheh..jarang kalo kuar tu mkn nasi/mee sizzling..

    BalasPadam
  4. paling best makan bila org belanja.. dulu time first time jumpa BF pun jumpa kat KFC.. hehehe

    BalasPadam
  5. sejak dapat housemate yg kureng makan fastfood dgn saya sekali dah berapa nak makan dah...jimat duit!!..keh keh.

    BalasPadam

Comment Jom