Photoshop Designer
Memaparkan catatan dengan label apa korang akan buat?. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label apa korang akan buat?. Papar semua catatan

3 Julai 2012

ADAKAH ANDA FOBIA DENGAN LIPAS?

Fobia Dengan Lipas 



Salam sejahtera, sape fobia dengan lipas? jangan kata engkorang, acik pon fobia dengan lipas. tapi xde la macam gambar di atas. sampai lari atau menjerit kalau nampak lipas...Acik rasa laki ngan pompuan pon same je takut lipas dak? nak di pendekkan cerita adela satu malam tu acik nak g tdo..lipas kan suka terbang. ade ke dia landing kat muka acik, tak melompat acik terkejut....

acik nak tanya, macamane ngan pengalaman korang sume? kongsi2 la ;D

11 Februari 2012

Game Handset Yang Selalu Korang Main

Game Handset Yang Selalu Korang Main 


 

Jom kongsi2 citarasa game Yang Selalu Korang Main kat handset korang ;p


10 Februari 2012

Benda First Yang Korang Akan Bukak

Benda First Yang Korang Akan Bukak 


 

Asal bukak laptop atau komputer je. Pantang ada internet, bukak je web browser 
apa laman web first yang engkorang bukak? ;p 



9 Februari 2012

Selamat Makan Tengahari

Selamat Makan Tengahari 


 


8 Februari 2012

Bila Lupa Bawak Dompet

Bila Lupa Bawak Dompet 


 

Alamak, dah sampai tempat keja. baru teringat tertinggal dompet kat meja makan time lunch tadi.
Macamane nak balik satgi, biasa ada roadblock kat simpang kedai Mak Temah tu.
Kalau korang. Apa korang akan buat?


Sayur Kegemaran Korang

Sayur Kegemaran Korang

 
 

Lama dah tak kena terung bakar ngan sambal udang petai...haha ;p
korang lak?

Miskin Atau Kaya

Miskin Atau Kaya


 




7 Februari 2012

Bila Mata Dah Mengantuk

Bila Mata Dah Mengantuk 


 

Bila mata dah mengantuk di dalam opis, kelas atau mane2 tempat bertugas. Apa korang akan buat untuk mengelakkan dari mengantuk ;p.


Bila Kena Kejar Lebah

Bila Kena Kejar Lebah 



 

Salam, kalau cakap pasal lebah atau tebuan . Pernah ke korang mengalami pengalaman kena kejar dek lebah atau kena sengat dek lebah? 




Perasaan Bila Tengok Pompuan Eksyen

Perasaan Tengok Pompuan Eksyen 


 

Haha, sori takda idea dah nak wat tajuk...jgn marah  ;p 
Apa korang akan buat? ;p

Eksen Dengan Anjing

Eksen Dengan Anjing 


 

Semasa korang menaiki moto, korang lalu kawasan kebun pisang. Anjing itu bertugas menjaga kebun pisang tersebut, lalu korang melalui depan kebun pisang itu. Anjing itu tiba-tiba mengejar korang. Korang pon pulas tali minyak dan ram2(prenggg.. prenggg)  kat anjing tersebut yang xmampu kejar moto laju korang.
Jika sekiranya tali rantai moto korang putus atau moto habis minyak time tu. Apa korang akan buat? ;p