Photoshop Designer

2 Julai 2012

RE: Pencuri Getah

Pencuri Getah 

ini adalah gambar hiasan sahaja ;) 

malah sabri pun nak jadi model menoreh getah ;p 

Salam sejahtera, macam2 kalau nak cite pasal pencuri getah ni. maklum lah getah naik harga kot. Bayangkanlah kalau harga getah asli RM 13 sekilo..kalau 10 kilo dah RM 130. tak kayo pakcik..
hang ingat kawasan hang sorang je ade pencuri getah? kat kawasan acik pun ade..ntahla, susah nak banterasjenayah pencuri getah ni...haha

Ada yang pencuri getah kena pukul sampai matila..macam2 lagi la.Oleh itu, acik nak pesan jangan la mencuri getah laie. Kalau kena tangkap macamane? tak ke kena pukul atau merengkok dalam penjara. ni acik nak tunjukvideo pencuri getah yang kena pukul...sebagai peringatan untuk korang semua ;p

9 ulasan:

  1. getah? skrg ni still ada lagi eh org curik getah? ish3... yg deno tahu getah bau busuk, betul tak> hehe..

    p/s: nak jadi blog list deno tak> jom apis! :)

    BalasPadam
  2. biasanya kalu harga getah naik...mmg banyak la pencuri getah nie...getah pencen pown dorg toreh...

    BalasPadam

Comment Jom