Photoshop Designer

8 Oktober 2011

Hacked Line TM


Hacked Line TM  

 



Salam, macamane nak hack line TM? yang itu acik tak tau. semakin maju teknologi semakin ramai hacker yang mengambil peluang mencuri line TM orang lain. Dengar cite siap ade modem yang auto hack line internet yang terdekat. Software pun ade kot...yang penting acik ni bukan seorang hacker ok? kalau korang tau info hacked line internet orang lain ni sila la share yer ;P. bukan share cara nak hack line TM ok! 
kalau korang rasa intenet korang lembab je. cepat-cepatla report/tanya kat TM yang terdekat. 


2 ulasan:

  1. that's my cousin. dari dulu smpai sekarang guna internet dgn meng-hack line TM orang lain :P

    BalasPadam
  2. line TM kat umah nie dah 3 minggu x leh pkai, xde line xtau npe.. :(

    BalasPadam

Comment Jom