Photoshop Designer

13 Oktober 2011

Jom Tengok Peralatan Multimedia

Jom Tengok Peralatan Multimedia 


Salam, semalam adela taklimat pasal audio video production. Kesempatan tu kami diperkenal kan dengan equipment audio video. Taun lepas dah tau dah pasal equipment audio video ni. Tapi sebabkan UTeM dan beli lagi euipment baru. Memang gempak. Terkejut acik tengok ade steady cam yang harga puluh-puluh ribu tu. haha. Sempat gak la tau cara pasang nya. Pasal audio lak kami di perkenalkan dengan audio mixer yang ade 8 channel. Ade la test2 karaoke dalam lab multimedia ni..kat bawah ni antara gambar yang acik amik. meh2 tengok ;p.  


 

ni @pian bergaya kat stand steady cam. 


 
pastu si @khaled yg nak try pakai suit steady cam. 

 
dari belah kiri @apisespada, @pian, @khaled yang pegang boom mic, @aznira, dan dpan tu @pua 



 

ni lak @Zulhilmi, @Hafizzul ngan @Nordin

 

 

3 ulasan:

  1. salam! kite nk mtk tlg vote kite kt cni..boleh ye :)
    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/10/nak-senyum-kenapa.html

    tq ea :)

    BalasPadam
  2. agak2 law bli tuh ley x???haih....

    BalasPadam

Comment Jom