Photoshop Designer

22 Mac 2012

Gejala Tiru Assignment

Gejala Tiru Assignment



Salam, alamak assigment En. Kordi tak siap lagi ni. Macam mana aku nak buat ni? dah la esok kena hantar. Kena jumpa Leman gak ni. Tiru dia punya assignment sudah. Lagipun xda masa dah aku nak wat assignment yang payah ni. (padahal tak tau)







Begitulah salah satu situasi apabila hari kena submit assigment semakin dekat. Sememangnya sudah jadi gejala meniru assignment walaupun lecture tak tau. Acik rasa gejala meniru assignment ni sudah menjadi lumrah dalam Universiti, mahupun di Universiti Of London. Jadi apa pendapat korang? :D

10 ulasan:

  1. sgt2 btl... n pna wat sem lpas ahahhahaha..... biler nk kuar result takot giler.. sb takot asgmnt 2 kantoi.... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn kantoi tiru project org dh la;p

      Padam
  2. xpnah wat lg...slalunya kalu dh xsempat, google n copy paste je...hehe

    BalasPadam
  3. tak tiru cuma tengok cara je, lepas tu buat macam dia buat.. haa, consider tak meniru kan? hewhewhew

    BalasPadam
  4. setuju, life student x best. sbb student skrg bljar sbb duit, means utk segulung ijazah utk dpt gaji best. haha

    BalasPadam
  5. tu x boleh nak elak sebab kita memang nak jawapan betul

    BalasPadam

Comment Jom