Photoshop Designer

11 September 2011

Bila PT masuk!!

Bila PT masuk!! 

 


Salam, "bila pt nak masuk? acik dah tak sabar nak shopping duit pt beli smartphone"

Macamtulah ceritanya bila pt masuk. Mesti enjoy abis makan sedap macam MacD, KFc, A&W, pizzahut, secret recepy, beli barang best2 macam laptop, desktop, smartphone, bayar muka kereta, beli moto sebijik, beli ipad, iphone, dan lain-lain lagi. banyak kalau nak disebut ;p.

Tapi ada jugak yang bijak menyimpan untuk hari tua, untuk kawin,  untuk ibubapa, untuk golongan yang memerlukan. Kadang juga ada simpan untuk belanja seharian takut nanti terdesak nak cari @ nak pinjam kat sape ye dak? hehe, apa barang paling mahal korang beli lepas dapat pt? macam acik beli moto sebijik utk kegunaan pengankutan. member acik lak beli semsung galaxy. mesti member acik terasa ;p. 

5 ulasan:

Comment Jom