Photoshop Designer

10 September 2011

Makanan Yang Selalu Korang Beli Di Pasar Malam

Makanan Yang Selalu Korang Beli Di Pasar Malam 


 

Salam, cakap pasal pasar malam memang berduyun-duyun dan berpusu-pusu orang datang samada nak beli makanan atau barangan keperluan lain. Mane tak nyer pasar malam barangan murah. Di tambah lak dengan makanan sedap2. Dengan murtabak, putu piring, karipap, kuih pau, kueh tewa, mee goreng, laksa, mee bandung, ayam golek, ayam bakar, ayam goreng, burger, hotdog, kentang goreng, kacang rebus dan macam2 lagi lah. 

Pas dah beli makanan, nampak lak air warna-warni macam tembikai, nenas, epal, jambu batu, sirap bandung, cendol, abc, fuhh mesti korang teliur..Acik besa beli ayam goreng, ngan murtabak ngan kueh teaw goreng ngan air tebu. Makanan yang selalu korang beli kat pasar malam lak pe dia? hehe. kongsi2 la ;D. 

8 ulasan:

  1. kat kampar slalu beli .
    jelly madu ngan cucuk-cucuk ketam ^^.

    BalasPadam
  2. hahahaha....cri y pling murah p pling sedap...kihkihkih

    BalasPadam
  3. x suka pasar malam, sbb ramai orang bawak baby susah.. suka kat giant ke apa2 la yg boleh anak2 akak lari macam kat padang bola...

    BalasPadam
  4. kebab daging, sbb daughter suka sgt (okey, anis pun suka =P),jadi tak payah pening nak suapkan si kecil, nasi. hehe...!

    BalasPadam
  5. Setiap Malam kami dapat mkanan free yang kekawan bagi..jenuh makan

    BalasPadam

Comment Jom