Photoshop Designer

6 September 2011

Bila Entri Tiada Komen

Bila Entri Tiada Komen 

 

Salam, "halamak. Entri acik tak de orang yang sudi nak komen la. macamane acik nak wat ni.
macamane nak popularkan blog acik ni bagi ramai yang komen macam2."
kata mamat si baju merah tu.

Secara amnya, ade yang suka entrinya di komen. Dan ade juga yang tak suka entrinya di komen. Mengikut jenis blog la. Kadang2 ade jugak blog yang memerlukan feedback atau respon dari pembaca. Kebanyakkannya respon dari pembaca ni la yang penting bagi  melihat apa yang patut diubah dan apa yang tak perlu diubah. Perasaan? mestila ade yang hampa bila entrinya tiada komen, sampaikan yang  buang komen entri. Kalau tanya acik, mestila acik suka korang komen...
selamat berblogging =). 

14 ulasan:

  1. HEHEHE..
    betol2..
    selamat ari raye ea..;p

    BalasPadam
  2. mmm.. bukan sume org gak yg suka komen entry kita.. ikut mood masing2 la.. kadang2 suka nak baca je.. pas baca tutup.. huhu

    BalasPadam
  3. stuju dengan bumblepink. kadang2 sekadar baca je.ada jugak yang cuma baca,tapi share entri tu kat mana2 tanpa komen

    BalasPadam
  4. selalunya blogger yg popular org suka komen.cukuplah bila mereka hanya senyum jer dlm entry mrk,ramailah org mengomennya...

    BalasPadam
  5. hehe.. ikut blog.. kalau susah nak komen tu pun jadi sebab org tak nak komen.. :)

    BalasPadam
  6. saya suka jugak org komen tapi kalau tak der komen pun nak buat camner...takkan nak tulis dalam setiap entri sila komen selepas baca hihii...

    BalasPadam
  7. kadang2 no idea nak komen, jadi baca jer la..itu lebih ok kot drp org yg suka komen tanpa baca entry...hehehe

    BalasPadam
  8. bila ada komen, semangat sikit nak tulis entri...

    BalasPadam
  9. bila dpt komen, rasa penat lelah dihargai ^^

    BalasPadam
  10. komen nie penting juga sbb kt bleh dpt feedback dri pembaca, dan boleh betukar2 pendapat / idea..

    ~teruskan berblogging ye acik..=)

    BalasPadam
  11. sedih jgk xda sapa nk kmen, xtau feedback blogger lain..kalu dh kmen rasa dihargai pn ada :)

    BalasPadam
  12. kan! memang la betul kita mengiyakan istilah i follow u, u follow me back tu x ptt wujud tp sapa yg xnak org komen blog kita =)

    br la semangat skit kan =)

    BalasPadam
  13. kn carik idea yg menarik la tarik pembaca komen =p

    BalasPadam

Comment Jom