Photoshop Designer

9 September 2011

Bila Blog Kena Kutuk

Bila Blog Kena Kutuk 

 


Salam, "Ko ingat blog ko bagus ker?, blog ko ni dahla serabut, tajuk tah hapa2. Ada lak letak muka ko yang tak hensem tu. Dahla kaler blog bukan main terang, pening aku tengok. Haihhh, aku naik menyampah tengok blog ko. " Kata Ali kepada Salmi.

Inilah satu situasi dimana blog kena kutuk dengan orang lain. Kadang ade yang betul di sebalik kutukan, kadang ade yang dengki takpuas hati, menyampah, meluat, melihat blog korang.  Apa2 pun acik nak pesan wat post tu janganla terOVER sangat. hehe. wat blog simple2 je. yang penting ISI yang berinfomasi dan jgn gosip sgt. Korang ade pgalaman blog korg kena kutuk kat shout ke, kat comment ke atau kat mana2 =D? 

6 ulasan:

  1. heh.tu baru sikit.lisa dulu sampai makcik anon ni gune url lisa pastu kutuk2 org lain gune url lisa.sebab awl2 kutuk lisa buncit la,gemuk la lisa tak bape layan sangat.bile tengok lisa tak layan die wat cara macamtu.ntah pape je=.=!

    BalasPadam
  2. kutuk tu

    huuu
    ada posiif ada negatif kan..
    appepun jadikan ye smgt utk terus berbelog kan?

    BalasPadam
  3. nape perlu dengki sesama manusia???

    BalasPadam
  4. kutuk pun kutuk la.. MK ati kering..

    BalasPadam
  5. kalau kritikan membina takpe juga tapi kalau menjatuhkan orang memang ati kering lah kan org yang ngutuk tuh. apee daa..

    BalasPadam
  6. ala.. p lantak la org nak kutuk ke ape..

    BalasPadam

Comment Jom