Photoshop Designer

26 Jun 2011

Perkara Yang Korang Biasa Buat Di Rumah

Perkara Yang Korang Biasa Buat Di Rumah 


  1. Perkara yang korang biasa buat di rumah ialah tengok tv. Kadang-kadang korang pun makan nasik sambil tengok tv. Rancangan kegemaran korangla seperti carekarama, selamat pagi malaysia, melodi, amboi amboi amboi, anugerah juara lagu, akedemi fantasia, raja lawak, maharaja lawak, dan berita awani

  2. Kemudian perkara yang korang biasa buat kat rumah ialah menyapu sampah, mengemas bilik, menyapu laman rumah, siram pokok bunga, basuh pinggan, basuh baju dan tidak ketinggalan menjemur baju.

  3. Korang juga membuat perkara yang elok di rumah seperti menjahit pakaian, menyulam kain, menyulam tikar, dan membakar roti. banyak manfaat nye buat perkara sebegini. walaupun korang tak setanding dengan catwoman korang pun boleh jadi businesswoman.

  4. Kalau dah bosan tengok tv, korang pun membuka laptop/pc dan bermain solitare ataupun pinball atau pun game2 lain. Ade internet ke? men facebook la, men myspacela, main blogla, main twitterla, youtube juga tidak ketinggalan. Ok la, asalkan isi masa lapang korang.

  5. Lepas tu korang pun dah penat wat perkara-perkara di atas, apa lagi amik bantal duk bawah kipas, pasang kipas no 5. tidola lagi....zzzz

5 ulasan:

  1. skg kipas no 5 pun x blh tido dgn selesa...tutup kipas on ekon... ;)baru nyaaaamaaannnn~~~~...

    BalasPadam
  2. bro, dpt pass utk filem sekali lg ke? dgr2 x dpt pergi..boleh ke kalau kau pass je kat aku..hehehe

    aku boleh dtg collect kat kau...


    ape2, reply la kat blog aku'

    http://falihinjasmy.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. ye ke cik apis dpt pass filem? nak jugak..

    BalasPadam
  4. ramai yang buat macam ni..

    hahaha

    ----------------
    nak ajak join komuniti blogger terbaru di Malaysia.. Join dan dapatkan traffik free..
    http://www.ohbelog.com/

    BalasPadam
  5. sbb rumah xde ekon so bukak kipas 5 bukak baju baru tdo.. baju jer sluar/kain pelikat pakai lg...

    latest entry Adab-adab di Bazar Ramadhan & Bila Perempuan KENCING BERDIRI

    BalasPadam

Comment Jom