Photoshop Designer

27 Jun 2011

Impian Blogger

Impian Blogger


Sape nak popularkan blog? mesti sume nak kan? itulah impian blogger masa sekarang. Apa yang penting korang kena la kayuh pelan-pelan. Kandungan blog mesti mantap, tajuk mesti tiptop. Ade juga blogger main blog hanya untuk menyampaikan informasi, ade juga yang saje-saje, ade yang main blog hanya untuk melepaskan perasaan atau tekanan, dan macam-macam lagi lah. Apa yang penting benda yang kita sampaikan tidak mendatangkan keburukan. Selamat berblogging semua rakyat jelata.

9 ulasan:

  1. betul2. tapi x pandai nak mantapkan blog dan entri yang tip top. syok sendiri adela. hehe ><

    BalasPadam
  2. i like... :)
    jom ke sini http://negerisembilanmonavies.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. ok ingt tu...jgn berblog sampai kena block ..kih kih kih...

    *aku keja angkat batu block je ni.. buart rumah...kih kih

    BalasPadam
  4. wow...best la blog nie...semua ada lukisan kartun...nampak sangat menarik

    BalasPadam
  5. blog special dan unik biasanya akan jadi popular.. i think :)

    BalasPadam
  6. lagi kagum kat blog biase2, yg dah lame tapi tak glamer.. =)

    BalasPadam
  7. Menarik! Sy jg blog kartun... dtg lawat blik yew? Tme ksih!

    BalasPadam

Comment Jom