Photoshop Designer

20 Jun 2011

Tips Memberi Hadiah Untuk Si Dia

Tips Memberi Hadiah Untuk Si Dia 


  1. Pertama sekali, korang mesti ade duit untuk beli hadiah, kalau xde duit buat pinjaman bank.

  2. Belikan hadiah yang si dia suka seperti cincin, gelang, rantai. Jika tak mampu beli yang mahal, beli la yang murah pun. Kalau si dia lelaki, belikan barang2 yang mengimbas kembali kenangan bersama korang seperti gasing. Nanti si dia akan ingat yang dia penah main gasing dengan korang.

  3. Kemudian belikan hadiah semasa hari jadinya, jika korang lupa hari jadinya. Korang jangan tanya kat si dia. nanti si dia tau korang nak bagi hadiah. Xsuprisela..elok korang tanya makcik pak menakan dia. baru tak kantoi.

  4. Pastikan korang beri hadiah untuk si dia pada masa yang betul seperti di malam hari dikala bulan mengambang. Jangan bagi masa tengah hari semasa badannya berpeluh..nanti korg akan di cemuh..

  5. Seelokknya korang bungkus hadiah tu untuk membuatkan dia tertanya-tanya apakah dia. Jika kedai bungkusan tutup. Korang cariklah kertas berwarna adik korang. Kalau terdesak sangat. guna kertas surat khabar

  6. Korang juga kena kepilkan hadiah dengan sepucuk surat. Luahkan perasaan korang kat si dia. supaya dia mengerti apakah perasaan korang. Jangan lupa letak pantun. Pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas.
  7. Harap tips ini mengukuhkan lagi kesetiaan korang dengan si dia


15 ulasan:

  1. print tampal kat cermin dalam bilik air, bila en. suami cukur misai belek muka dia tau yang pn. isterinya ini nak hadiah besar punya.. hahaha...

    BalasPadam
  2. apis camane nak wat side bar announcement kat belah kanan tu XD aja2~

    BalasPadam
  3. nak hadiah.. nak hadiah.. hari jadi tahun ni tak dapat hadiah lagi... huhuhu...

    BalasPadam
  4. Best lak awak punya tips ni..tambah yang ni... `belikan barang2 yang mengimbas kembali kenangan bersama'... Bagus gak idea tu.. Boleh diguna pakai tu... Thanks...

    http://arezleen.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. @zeeck
    ak guna hyperlink. bila click kt text kua link.tu je..;p

    BalasPadam
  6. hoho..ni nak tanya kalau lelaki tengah berpeluh di tgh hari or panas mmg dorang suka marah2 eh

    BalasPadam
  7. @Cinderella
    xjugak. dlm setandan pisang tak semua yg xelok ;p

    BalasPadam
  8. hahaa.takde duit buat loan :P

    BalasPadam
  9. owh bagai manakah??? hyperlink...tau tu...tp xtau command :D

    BalasPadam
  10. tips yg sweet..
    selalunya akan bg hadiah mana yg termampu je..
    sbb harga atau saiz hadiah tak bermakna.. aslkan beri dgn hati yg ikhlas.. :)

    BalasPadam

Comment Jom