Photoshop Designer

24 Jun 2011

Port Biasa Korang Dating

Port Biasa Korang Dating


  1. Panggung wayang merupakan salah satu port biasa korang dating. untuk mengukuhkan lagi ikatan setia korang sambil tengok cerita yang romantik seperti Syurga Cinta, Awekku Bukan Awekmu, Aku masih dara, dan jangan pandang belakang congkak.

  2. Kemudian port biasa korang dating di kedai makan atau kawasan fast food, Sambil korang makan sambil tu korang boleh minum air. Sembang-sembang pasal persitiwa yang berlaku pada hari itu kat awek/pakwe korang. Ada baik jugak makan kat fast food. nanti beli makanan combo percuma hadiah peraut pensel mac donald, korg boleh hadiahkan kat awek korang.

  3. Ade lagi port biasa korag dating mesti kat tepi pantai, konon nak amik angin pantai, romantik gitu. Pastu beli keropok ikan tepi jalan dan makan same2. suap menyuapla konon. gila panggung ko ;p....Untuk yang dah beristeri/bersuami tu elokla...menguatkan lagi sillaturrahim suruhan tuhan.

  4. Terakhir sekali, port biasa korang dating dekat taman seperti taman jogging, taman selesa, taman permainan ataupun di taman bunga. Elok jugak sambil dating wat keje lain seperti memancing, jogging, lari 100 meter, larian baton, ataupun lompat jauh. Sambil2 tu dapat menjaga kesihatan kita :). Oklah aku dah xde idea. Tengok sok lak tajuk ape lak aku nak bergurau :D

6 ulasan:

  1. huhuhu... betul betul... kalo gi tempat lain, byk belanja... kena jimat2 sebelum kawen...

    http://norhisham-nordin.blogspot.com

    BalasPadam
  2. kalau g dating panjat bukit/gunung leh ke?? pas sampai puncak mesti puas hati sbb dpt tngok pemandangan yang cantik ngn yang tersayang..

    BalasPadam
  3. JONGKANG JONGKET

    terbaik


    ai like

    unik skit ye tak

    BalasPadam
  4. saya ada buat tips dating yg menarik di blog saya...huhu. Tapi diorang tak suka plak kata dating tu haram.

    BalasPadam
  5. buat lain sikit..dating kat library.. :)

    peace

    BalasPadam

Comment Jom