Photoshop Designer

16 Mac 2011

Signboard Misteri

Signboard
Pada pendapat anda, signboard di atas senget ke atau memang lahiriah macamtu?
atau ada penunggu di sebalik signboard ni? atau saka yang menjaga tempat ni?
Kalau anda orang melaka, signboard ni depan hotel ape?

15 ulasan:

  1. as salam..
    hehe.orang langgar tu.

    tu~~
    ada kesan langgar.
    sebab tak center objek dalam dia tu. apa nama aaa?
    kat mana ni?

    BalasPadam
  2. haha..memang noob la kontraktor die..damn!

    ni 2 entry abang..baca mana suka
    Mendidih Bersama : En. Nakata
    Why English Sucks

    BalasPadam
  3. baru perasan.
    macam kenal je kete myvi tu

    =_="

    ambik waktu bila ni?
    haha

    iklan:
    Isu kahwin, siapa ambil peduli? mai tengok sini

    BalasPadam
  4. Eh2! Rasa macam pernah lalu tempat ni time study dulu.. Hotel apa ek? Errr....

    BalasPadam
  5. wa tau..
    dapat adiah hape kalau jawab ni??

    BalasPadam
  6. (org mlake)
    alamakk.. x ingat ape nama hotel tuh. asalnya kne langgar, senget pastu jalan tu di tar baru. jadila senbod tu senget begitu. sabau je la

    BalasPadam
  7. lawa jugak gambar aku capture nie..
    leh wat desktop wallpaper

    BalasPadam
  8. tu kena tyer la angkara spe tu.
    misteri nusantara.merungkai kepelikkan signboard.hak3.

    BalasPadam
  9. tu kena tyer la angkara spe tu.
    misteri nusantara.merungkai kepelikkan signboard.hak3.

    BalasPadam
  10. ni papan tanda zaman penjaajh nie..

    BalasPadam
  11. ikut menara pisa kot
    hehe..another amazing thing in the world..haha

    BalasPadam

Comment Jom