Photoshop Designer

29 Mac 2011

Pantai Yang Paling Teruk Di Dunia

The Worst Beach in the World

Maho Beach adalah pantai yang terletak di St Maarten di Antilles Belanda. Lokasi ini dikenali di seluruh dunia kerana Princess Juliana International Airport yang terletak berdekatan dengan pantai



Hui...kalau kena sedut dengan kipas kapal terbang, tak ke naye..

9 ulasan:

  1. wow!! dasyat ada ke buat airport dkt dgn pantai ni, kalau dibuatnya kpl terbang tu terjatuh ke tak ke naya org yg tgh bersantai tu..

    BalasPadam
  2. keunikan tu sebenarnya yang menarik..

    BalasPadam
  3. kalau aku....tobat aku xnak mandi2 kat situ

    BalasPadam
  4. gile arhhh..g pantai sebab nk tgk kapal terbang..hehehe

    BalasPadam
  5. Dekat betul, ni kalau nak tengok pilot buat aksi-aksi crosswind landing ni pun senang jugak ni.

    BalasPadam

Comment Jom