Photoshop Designer

5 Mac 2011

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI


Aku berminat sangat bila ada rakan blog seperti ben ashaari ;).
Aku nak list kan advantage/ kelebihan blog ben Ashaari nie

  • Pertama sekali, abg ben ashaari banyak buat segmen yang dapat merapatkan silaturrahim antara para2 blogger. Macamane? sebab dia buat segmen yang boleh blogger berinteraksi antara satu sama lain seterusnya memupuk semangat kerjasama antara blogger;)
  • Yang kedua, blogger juga dapat mengunjungi antara satu sama lain. Macamnae? Sebab abg ben ashaari buatkan blog list untuk kita pergi ke blog2 yang lain;D.Senang bukan?
  • Kemudian, aku suka blog abg ben ashaari sebab dapat melahirkan blogger yang ke arah lebih positif. Macamane? sebab abg ben banyak menegur kepada blogger tambahan pula abg ben selalu membuat pesanan ringkas dalam video conference nya.
  • Akhir sekali, bila dah selalu melawat blog abg ben, kita akan lebih rasa semangat untuk memajukan perkongsian sosial di antara blogger. Macamane? sebab abg ben byk menyentuh dalam niat kita membuat blog. Apabila niat kita yang baik, maka byklah kelebihan yang akan kita dapat. Aku nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada abg ben ashaari.Sekian ;)

26 ulasan:

  1. apis kamu slalu yg terawalkan..
    ziarah org from segmen pun kamu yg terpantas..huhu

    gud luck piz =)

    BalasPadam
  2. ila pown join jugk ! ;)

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/03/segmen-cerita-kreatif-ila-pasal-ben.html

    BalasPadam
  3. -^^- semangat apis!! chayou2~

    BalasPadam
  4. jenguk assignmnt awk. heheh :P sgt setuju! semoga berjaya ! :D

    BalasPadam
  5. Laju jer Apis join. Selalu jer di antara yang terawal. :-)

    BalasPadam
  6. Jenguk2 sini..
    Pakai engine ape. Laju sangat ni? :P

    BalasPadam
  7. salam..awk paling bgs la..sllu awl melawat =)

    BalasPadam
  8. As salam,
    mai jejalan...lihat laporan hehehe.
    good luck 4 ALL

    BalasPadam
  9. terima kasih sudi baca cerita saya
    saya dtg baca cerita awk pulak..

    BalasPadam
  10. betul tu apisv..memang setuju sangat..happening, tambah da pulak contest yg menguji kitanya kretiviti penulisan..memang mantop...

    BalasPadam
  11. Waa cepat gile kot.. =) Tq singgah blog. =)

    BalasPadam
  12. thanks singgah ke
    ALL IN ONE

    points yg tidak disangkal lagi di sini..

    BalasPadam
  13. as salam..baru sempat singgah..thanks singgah kat my blog.. nice entry..salam perkenalan k.. :)

    BalasPadam
  14. salam, lepak cni kejap.. dtg dr blog abg ben..letih ni..salam perkenalan.. nice entry :)

    BalasPadam
  15. hye..

    dtg singgah dari blog abg ben

    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    BalasPadam
  16. "nice entry... :)
    jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince.... :)"

    prince datang dari blog bro ben..:)

    BalasPadam
  17. wahaa .. kire da tahu sape beliau la niyh .. ok2 .. dari sini dapat tahu info .. =D

    BalasPadam
  18. salam...jenguk2 dari blog en ben...gudluck keh..

    BalasPadam
  19. salam perkenalan (^_^)

    BalasPadam

Comment Jom