Photoshop Designer

6 Mac 2011

PENDAPAT BLOGGER MENGENAI


Salam.hai, aku nk bg pendapat mengenai 1tube nie. Bg aku 1tube ni bagus untuk komuniti blogger membuat group; channel sendiri di samping dapat berkongsi video yang mereka upload. Video yang mereka upload seperti tutorial; video conference; dll dpt memberi impak kepada blogger masa kini.


12 ulasan:

  1. Apa yang diharapkan dari benda ni adalah pengguna memperbanyakkan creative contents dalam konteks tempatan. Banyak perkara yang boleh diketengahkan.

    BalasPadam
  2. @Gen Fujita
    btol tu..asalkan video ciptaan sendiri..bru la mantap

    BalasPadam
  3. aku sokong 1tube ni tapi ada wat penapisan terutama bab politik tu yang aku malas nak upload..

    BalasPadam
  4. salam...tq visit blog sye..so,saya pun visit blog awk blik n be ur follower

    BalasPadam
  5. da review. silap di mana2 arap dimaafkan. jgn lupa komen n follow ye! hakhak

    BalasPadam
  6. baru aku fhm kegunaan vlog tu.. aku ketinggalan zaman rupenye..

    BalasPadam
  7. suka juga join segmen En. Ben..Tapi yang ni tak berapa faham nak buat..huhu

    BalasPadam
  8. hye...saya dah review blog awk...singgah dan baca yer...maaf kalau terkurang pape :)

    BalasPadam
  9. bnyk segmen dia yg sy terlepas..:(

    BalasPadam

Comment Jom