Photoshop Designer

11 Mac 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI



kenapa anda berblog ?
  • saje carik rakan2 maya, kongsi pendapat, ilmu, pengalaman, dan kerjasama.
Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?

  • ade jugak blogger perempuan yang kreatif..tp memang lumrah lelaki lebih kreatif dari perempuan. same seperti lelaki lebih layak jadi pemimpin dari wanita..
Blog wanita yang anda suka baca ...

11 ulasan:

  1. ye ke lelaki lebih kreatif??
    yg penting bakat masing2 dan skill mereka mengendalikan blog.. huhu..

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen En Ben Ashaari...

    BalasPadam
  3. kalau memang dah ada bakat kreatif dalam diri seseorang 2..x kira la sama ada dia itu lelaki ke perempuan kan..so rasa nya x ada istilah lelaki lebih kreatif dpd perempuan...:)

    BalasPadam
  4. haha..lelaki & prempuan sama saje..tp lelaki lg kool..

    BalasPadam
  5. ala..suke2 je join segmen BA ni xpayah gado2 k.. kalo aq,aq suke win-win situation... dua2 bagos&kreatif... abis cite! XD

    BalasPadam
  6. follower ke-900 singgah dari blog BA...hehehe

    BalasPadam
  7. semat gila jawapan, simple..

    thanks singgah,
    sematnya blog ako, makin simple, i like!!

    BalasPadam
  8. hi..
    sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    BalasPadam

Comment Jom